Reply to this topicStart new topic
> carne de capra - retete?
aminariy
mesaj Sep 8 2008, 12:28 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 302
Inregistrat pe: 22-October 07
De la: RM. VALCEA
Membrul Nr.: 39,380



pe scurt: am primit o capra cadou. nu animal de companie, ci gata jupuita! acum nu stiu exact ce varsta , culoare sau orientare sexuala are pt ca inca se plimba pe juma" inghetata cu masina prin oras - in portbagaj da?. cand o urc sus revin cu detalii.
am dat o cautare rapida prin forum dar am gasit numai referiri la lapte/lactate.
mi-ati face un mare bine daca ma ajutati cu retete si mai ales metode de marinare!
multumesc! smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmen Spantu
mesaj Sep 8 2008, 01:25 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,896
Inregistrat pe: 14-January 07
De la: focsani
Membrul Nr.: 36,023



Se poate prepara ca si carnea de miel sau de oaie .Depinde ce 'virsta' are ........
SUCCES !


--------------------
Carmen Spantu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
carminap
mesaj Sep 8 2008, 09:10 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 704
Inregistrat pe: 31-March 08
De la: brasov
Membrul Nr.: 42,405



Merge o pastrama! rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aminariy
mesaj Sep 9 2008, 09:22 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 302
Inregistrat pe: 22-October 07
De la: RM. VALCEA
Membrul Nr.: 39,380




carmen, dansa are 7 luni. nici acum nu scap de mirosu din bucatarie. am transat-o si am bagat-o in pungi pe categorii.
aseara am facut o ciorba si friptura la cuptor.


carminap, as face si pastrama, dar nu ma pricep.

astazi incerc sa fac un drob din organe.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmen Spantu
mesaj Sep 9 2008, 12:19 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,896
Inregistrat pe: 14-January 07
De la: focsani
Membrul Nr.: 36,023



Aminariy, dinsa e o iedutza .
Iedul nu are miros si gust specific asa cum are mielul !
O poti gati ca si pe carnea de miel , cum vrei tu : ciorbita , friptura la cuptor sau gratar , stufat , cu spanac , drob din organe sau chiar carne tocata ,din care sa faci sarmale picante in foi de vitza .
Pofta buna !


--------------------
Carmen Spantu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tic_tac
mesaj Sep 9 2008, 01:08 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 461
Inregistrat pe: 16-November 07
De la: Dunare
Membrul Nr.: 39,813



ahhhhh, ce-as minca si io o ieduta !

faci asa matale: transezi pulpita in bucati ptr. pastrama, feliate potrivit de gros/cum iti place.
de obicei nu se spala carnea, doar se sterge si se curata de impuritati, o asezi in recipient si presari sare MARE, piper, cimbru - nu praf rasnit, ci sfarimi crenguta cu degetele si presari, usturoi pisat cu putina sare.
faci frectie bine la carnita, si bagi la frigider semiacoperita, o mai intorci, 4-5-7 zile, cit te lasa inima sa o tii acolo. se fezandeaza si fragezeste in timpul asta.
cind o asezi la gratar, asezi fo citeva bucatele de seu deasupra, sa nu se usuce, sau o mai ungi cu ulei cu pensula, depinde cit e de grasuta in fibra.

astept pozeleeeeee !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aminariy
mesaj Sep 12 2008, 07:55 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 302
Inregistrat pe: 22-October 07
De la: RM. VALCEA
Membrul Nr.: 39,380



o fi dansa o ieduta dar e tare carnea si miroase chiar si marinata.
am reusit aseara sa fac mici.

multumesc pt idei!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aminariy
mesaj Sep 23 2008, 04:29 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 302
Inregistrat pe: 22-October 07
De la: RM. VALCEA
Membrul Nr.: 39,380



am reusit sa fac poze la ciorba, drob si friptura la cuptor. capra nu s-a termina, inca mai astept sugestii. biggrin.gif
Imagine Atasata
Imagine Atasata
Imagine Atasata
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 19th September 2014 - 11:53 PM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare