Rugaminte postare la topicul "Ce dulciuri gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
Oct 2 2007, 02:30 PM
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
carmen, borcane de 400g sau de 800g?
|
|
|
|
Oct 3 2007, 12:57 AM
|
|
![]() Panfortzescus Grup: Membri Postari: 3,183 Inregistrat pe: 7-September 06 De la: Auckland, Noua Zeelanda Membrul Nr.: 33,665 |
Carmen
-------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
Oct 3 2009, 09:13 PM
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 3-October 09 Membrul Nr.: 54,148 |
imi spube si mie cineva ceva despre metoda bain -marie?
|
|
|
|
Oct 31 2009, 09:31 AM
|
|
![]() Academic Chef Grup: Culinareasa lunii Postari: 1,098 Inregistrat pe: 10-March 09 De la: curtea de arges Membrul Nr.: 49,678 |
eu aplic metoda cu "baia de aburi" dar nu le fierb de 2 ori, 1 data si atunci cam 15-30 minute in functie de fruct, nu am reusit sa le tin mai mult de 1 an (mai bine zis pana in primavara) ca halesc ai mei tot (mai ales la salata de fructe se cauta ciresele) mie imi plac cel mai mult cele din struguri albi de masa si din caise chiar daca le-am fiert o singura data mi-au tinut si 2 ani si cand le-am desfacut nu se simtea nici o diferenta (de an) -------------------- mami de fetite si baietei (2+2)
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci. "Nu eşti mai mare atunci când eşti lăudat nici mai mic atunci când eşti criticat; ceea ce eşti înaintea lui Dumnezeu contează şi nimic mai mult." blog |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |