> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

11 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Savarine cu pesmet
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:10 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



le-am spus asa pt ca in loc de faina folosesc pesmet


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:13 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Savarina
Coca: 5 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri pesmet, putina sare.
Sirop: 1 pahar de apa, 150 g zahar, 2 linguri rom.
Pt ornat: 300g frisca


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:13 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Astea sunt ingredientele

Acest mesaj a fost editat de istrate lucia: Feb 5 2006, 11:14 PM
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:14 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481




Se freaca galbenusurile cu zaharul si sarea pana se albesc
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:15 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Se adauga pesmetul.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:17 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Se bat albusurile spuma
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:18 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Se adauga la compoztia anterioara.
si arata cam asa:
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:20 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Se ung formele cu unt, se presara cu faina
eu n-am avut forme normale de savarina din pacate mad.gif
si m-am multumit cu ce-am avut
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:22 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Se umplu formele cu compozitia si se coc la foc puternic
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:24 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Asa arata proaspat scoase de la cuptor
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:25 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Se face siropul si se introduc savarinele in sirop
se scot si se lasa pe platou.
apoi se pune frisca.
asa arata savarinele gata.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 5 2006, 11:26 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Pofta mare.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
orchid
mesaj Feb 6 2006, 09:10 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 653
Inregistrat pe: 9-November 05
De la: Australia
Membrul Nr.: 28,757



waw - asa de simplu si asa de aratoase. Au gust de savarine? Eu asta am mancat prima data cand am ajuns in Romania la sfarsitul anului trecut. Si erau asa de buuune icon_biggrin.gif
Eu credeam ca reteta este foarte complicata de aia nu m-am incumetat sa fac pana acum. Si ma toooot roaga al meu sot icon_smile.gif
Cu prima ocazie le voi incerca icon_smile.gif

Multumesc pentru reteta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
istrate lucia
mesaj Feb 6 2006, 09:57 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 408
Inregistrat pe: 10-November 04
De la: Craiova (Dolj)
Membrul Nr.: 18,481



Da
au gust de savarina
pana la urma pesmetul tot din faina e nu?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
daniela marc 320...
mesaj Feb 7 2006, 08:06 AM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 4
Inregistrat pe: 7-February 06
Membrul Nr.: 30,221



la fel fac si eu savarinele, putin diferite cantitatile, pesmetul il fac acasa din paine prajita.

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nicole c
mesaj Feb 7 2006, 08:18 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 645
Inregistrat pe: 21-October 05
De la: it
Membrul Nr.: 28,416



Vrei sa pui si tu ingredientele, poate fac o combinatie? wink.gif
mamma mia ce de prajituri !sa nu imi spui ca le-ati mancat doar voi doi? laugh.gif

Acest mesaj a fost editat de nicole c: Feb 7 2006, 09:34 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bogdana
mesaj Feb 7 2006, 08:33 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 8,527
Inregistrat pe: 11-November 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 28,786



daniela, dar stiu ca ai facut savarine, nu te-ai jucat wink.gif


--------------------
Asa, si?


Go to the top of the page
 
+Quote Post
daniela marc 320...
mesaj Feb 7 2006, 09:42 AM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 4
Inregistrat pe: 7-February 06
Membrul Nr.: 30,221



Am facut mult mai multe parajituri, ce se vede e nimic, am avut o petrecere mare si s-au mancat toate:)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAYA
mesaj Feb 7 2006, 10:04 AM


Dulcinea del Toboso


Grup: Membri de onoare
Postari: 23,459
Inregistrat pe: 10-July 02
De la: Germany
Membrul Nr.: 3,966



Daniela,super frumoase savarinele tale.Ce-ar fi sa ne pui aici si reteta ta,chiar daca e asemanatoare cu a Luciei.
Bine ai venit pe la noi icon_smile.gif


--------------------
Maya's World .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica
mesaj Feb 7 2006, 11:43 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 845
Inregistrat pe: 21-February 02
De la: Ploiesti (Prahova)
Membrul Nr.: 2,400



Si sunt si alte prajituri in afara de savarine, scrie toate retetele! icon_razz.gif
Si bine ai venit!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

11 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 2nd September 2014 - 06:39 PM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare