Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Nov 11 2006, 10:42 PM
|
|
![]() Mamica de copii "turbo" Grup: Membri Postari: 1,483 Inregistrat pe: 7-October 06 De la: Tg Mures Membrul Nr.: 34,227 |
3-4 cepe potrivite, un pachet ficatei de pui (1/2 kg), ulei, sare, piper ceapa si usturoiul le-am tocat marunt: le-am pus intr-un vas de iena si am turnat ulei cat sa le cuprinda (sa nu le acopere chiar de tot) am asezat apoi ficatul, 2 catei de usturoi taiati marunt, piper si am mai pus un amestec de maghiran, cimbru si coriandru (nu e obligatoriu). Sare nu am pus decat inainte sa fie gata. Apoi am bagat totul in cuptorul preincalzit. Acest mesaj a fost editat de otilia gergely: Nov 11 2006, 10:48 PM -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
G.G. Marquez Bucataria mea Un vot pentru Robert - Click pe Gergely Robert |
|
|
|
Nov 11 2006, 10:46 PM
|
|
![]() Mamica de copii "turbo" Grup: Membri Postari: 1,483 Inregistrat pe: 7-October 06 De la: Tg Mures Membrul Nr.: 34,227 |
Asa aratau cand i-am scos din cuptor:
si mai de aproape In farfurie, cu mamaliguta langa (din pacate nu mi-a mers blitzul la poza aceasta si mi-am dat seama prea tarziu - deja nu mai erau ficatei ca sa mai fac o alta poza) Si mai de aproape (aici a mers blitzul) Acest mesaj a fost editat de otilia gergely: Nov 11 2006, 10:47 PM -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
|
|
|
Nov 11 2006, 10:48 PM
|
|
Se poate servi si cu piure de cartofi, pilaf de orez, cartofi prajiti si orice altceva doriti, sau pur si simplu fara nimic langa ei
-------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
|
|
|
Nov 11 2006, 11:01 PM
|
|
Noi am bagat azi in noi ca spartii! -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
|
|
|
Nov 12 2006, 02:45 AM
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 29 Inregistrat pe: 11-May 06 Membrul Nr.: 32,013 |
Buna idee cu ficateii.Eu stiu sa fac din ei drob si pate de ficat.Mai are cineva alta idee?
|
|
|
|
Nov 12 2006, 02:03 PM
|
|
Adriana Nicoleta multumesc mult de aprecieri. Pararea ta conteaza foarte mult pentru mine. Tu (ca si alte fete de aici de pe forum) esti un as in ale bucatariei si am invatat multe de la tine. Sper sa iti placa ficateii facuti la cuptor.
Cris_Tina eu nu am mai pus apa, dar cum am spalat ficatei erau ei destul de plini de apa asa ca au lasat destula. Depinde de ficatei, dar oricum nu trebuie atata apa incat sa ii acopere. Jara Nicoleta sa stii ca eu mai fac ficateii de pasare si pane. Sunt foarte buni si reci si se preteaza bine cand ai musafiri, ca aperitiv. Reteta o s-o fac si o s-o pozez altadata. Petunie, sa stii ca asta e un avantaj: nu miroase a ceapa in casa. Si s-ar putea sa-ti placa si tie Acest mesaj a fost editat de otilia gergely: Nov 12 2006, 11:38 PM -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
|
|
|
Nov 12 2006, 10:08 PM
|
|
Maya iti tin pumnii sa te invite Petunie la ficatei si lu' barba'su ii tin pumnii poate-i face mamaliga
Eu de cand am facut prima data la cuptor, nu mai fac altfel. E mai comod, in timp ce ei zac la cuptor eu pregatesc garnitura sau pur si simplu beau o cafea. Si nu mai miroase in tot blocu' ... Sper sa va placa si la gust. -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
|
|
|
Nov 12 2006, 11:40 PM
|
|
Sa va fie de bine Ileena. Arata apetisant. Imi vine sa mai fac o data....
-------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
|
|
|
Nov 14 2006, 02:42 PM
|
|
Crengutza, multumesc de pontul cu vinul. Am sa incerc
|
|
|
Nov 14 2006, 02:59 PM
|
|
Petunie iti facem galerie.
Si invit-o si pe Maya -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
|
|
|
Nov 19 2006, 01:37 PM
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 157 Inregistrat pe: 11-October 06 Membrul Nr.: 34,323 |
Am incercat si eu retzeta .a iesit ceva super.Maine o fac din nou.
|
|
|
|
Nov 20 2006, 12:02 PM
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 157 Inregistrat pe: 11-October 06 Membrul Nr.: 34,323 |
Am facut iar ficatzeii ,sunt super.O sa mai fac o mamaligutza langa.
|
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|