Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Feb 14 2009, 01:26 PM
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Foarte interesant si bine ai venit.
Da acu asteptam sa comenteze si sotia, sa zica daca ei ii place, ca vad ca a contribuit si ea |
|
|
|
Feb 14 2009, 01:33 PM
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 53 Inregistrat pe: 14-February 09 Membrul Nr.: 48,996 |
Foarte interesant si bine ai venit. Da acu asteptam sa comenteze si sotia, sa zica daca ei ii place, ca vad ca a contribuit si ea Pai nu puteam sa-mi fac poza in timp ce turman asa ca am cooptat-o la o sedinta foto matinala -------------------- |
|
|
|
Feb 14 2009, 01:56 PM
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Feb 14 2009, 09:23 PM
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,121 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
-------------------- |
|
|
|
Feb 14 2009, 09:36 PM
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Pirvulescu,bun venit,si o sedere cît mai placuta!
-------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Feb 15 2009, 01:29 AM
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
sectiunea aia arata a "taci si-nghite"
|
|
|
|
Feb 15 2009, 05:06 AM
|
|
![]() ~PARADIS~ Grup: Membri Postari: 1,667 Inregistrat pe: 25-October 05 De la: paradis :) Membrul Nr.: 28,465 |
Si eu prestez in felu acesta omleta,numai ca eu le bag la cuptor cind am prea multi prin preajma.Sint tare bune si in lipie mexicana(tortilas)Foarte bine arata.Bun venit pe culinar.
-------------------- "Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta, Atunci cand bucatarul e artist" AL. O. TEODOREANU |
|
|
|
Feb 15 2009, 08:27 AM
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 53 Inregistrat pe: 14-February 09 Membrul Nr.: 48,996 |
Multumesc pentru urarile de bun venit. Din pacate momentan nu o sa pun prea des retete. M-a pus doctorul la regim si nu cred ca intereseaza pe nimeni piept de pui la gratar, sau legume la abur. Dupa cum se vede si reteta de mai sus este gatita fara pic de ulei(si in cuptor cum s-a scris mai sus este si mai dietetica). Contine cam mult colesterol din cauza galbenusurilor de ou, dar din cand in cand e voie
Referitor la ID, asa m-am inscris acum multi ani prima data pe internet si am pastrat acelas ID. Porecla mea este insa scrisa mare pe mijlocul imaginilor Acest mesaj a fost editat de pirvulescu: Feb 15 2009, 08:31 AM -------------------- |
|
|
|
Feb 15 2009, 03:46 PM
|
|
|
Ok vrp, dar eu inca astept sa-mi spui cine-i nevasta ta
|
|
|
|
Feb 15 2009, 04:21 PM
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 6-November 07 De la: bucuresti Membrul Nr.: 39,651 |
Eu sunt sotia
Promit ca am sa fiu mai activa de acum inainte. O zi buna in continuare |
|
|
|
Feb 15 2009, 04:28 PM
|
|
|
Bine ati venit amindoi.
Si curaj la postat |
|
|
|
Feb 16 2009, 08:49 AM
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 948 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Multumesc pentru urarile de bun venit. Din pacate momentan nu o sa pun prea des retete. M-a pus doctorul la regim si nu cred ca intereseaza pe nimeni piept de pui la gratar, sau legume la abur. Dupa cum se vede si reteta de mai sus este gatita fara pic de ulei(si in cuptor cum s-a scris mai sus este si mai dietetica). Contine cam mult colesterol din cauza galbenusurilor de ou, dar din cand in cand e voie Referitor la ID, asa m-am inscris acum multi ani prima data pe internet si am pastrat acelas ID. Porecla mea este insa scrisa mare pe mijlocul imaginilor Vaiiiiiiii da' stii cat de mult ne intereseaza? Chiar sunt niste topicuri cu mancaruri de-astea, asa ca nici o problema. Eu trebuie sa incep neaparat o dieta ca dupa atatea paini (numai Adriana si Shumaila is de vina) tre' sa ma intorc la 90 de grade ca sa intru pe usa. Acuma ma duc sa prestez omleta asta, n-am nici un fel de lipii da' pana ajung in bucatarie mi-o veni vreo idee -------------------- |
|
|
|
Feb 16 2009, 08:59 PM
|
|
Vaiiiiiiii da' stii cat de mult ne intereseaza? Chiar sunt niste topicuri cu mancaruri de-astea, asa ca nici o problema. Eu trebuie sa incep neaparat o dieta ca dupa atatea paini (numai Adriana si Shumaila is de vina) tre' sa ma intorc la 90 de grade ca sa intru pe usa. Acuma ma duc sa prestez omleta asta, n-am nici un fel de lipii da' pana ajung in bucatarie mi-o veni vreo idee O idee Daca tot ai paine facuta la cuptor, poti face urmatorul aranjament: Prajesti o felie de paine, sa fie destul de crocanta. Pui peste ea cascaval taiat felii subtiri. Separat prajesti un ou ochi si putin bacon(intra amandoua in acelas timp in tigaie fara sa se amestece). Pui pe felia de paine bacon-ul si apoi oul ochi ambele fierbinti ca sa inmoaie putin cascavalul. Pofta Buna! Acest mesaj a fost editat de pirvulescu: Feb 16 2009, 08:59 PM -------------------- |
|
|
|
Feb 16 2009, 09:22 PM
|
|
![]() x Grup: Membri Postari: 2,451 Inregistrat pe: 3-January 07 De la: x Membrul Nr.: 35,828 |
Intr-adevar, este o reteta interesanta si apetisanta
-------------------- |
|
|
|
Feb 16 2009, 10:30 PM
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 948 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
O idee Daca tot ai paine facuta la cuptor, poti face urmatorul aranjament: Prajesti o felie de paine, sa fie destul de crocanta. Pui peste ea cascaval taiat felii subtiri. Separat prajesti un ou ochi si putin bacon(intra amandoua in acelas timp in tigaie fara sa se amestece). Pui pe felia de paine bacon-ul si apoi oul ochi ambele fierbinti ca sa inmoaie putin cascavalul. Pofta Buna! Multumesc, cam asa am facut. Dar ca sa reduc din colesterol (sanchi! ca sa nu mai spal tigaia de ulei Oricum fac si omleta in lipii ca prea-mi surade ideea... da' cand ma intorc de pe drumuri -------------------- |
|
|
|
Feb 16 2009, 11:12 PM
|
||
|
Bondo si vrp, va multumesc
Vroiam sa cumpar ceea ce aici se numeste piine araba la Lidl si care e superba, de fapt o demonstreaza si faptul ca aduc putine si dupa-amiaza sunt toate terminate, negasind-o am cumparat piadina italiana. Apoi am aprins cuptorul si in timp ce se incalzea si eu pregateam ouale si restul (abia acu imi dau seama ca vroiam sa pun patrunjel congelat si am uitat, am pus numai masline in plus fata de tine) am pus in el tigaia cu o piadina in ea, am scos-o, am intors piadina pe partea cealalta, am varsat compozitia, pus cealalta si pus capac de silicon si repus in cuptor in care se coceau si pulpitele de pui cu cartofi Marco si Stefano au terminat-o, au luat si a doua si a treia oara Se va reface mai mult ca sigur, trebuie numai sa maresc dozele pentru piadinele astea si pentru tigaia mea, tre sa pun cel putin 4 oua Mersi mult si va astept si cu alte retete de genul asta. |
|
|
|
||
Feb 18 2009, 08:37 AM
|
|
Ma bucur ca a avut succes.
Acum normal ca fiecare i-si face omleta dupa propriu gust si mai ales dupa ce are prin casa (obligaturiu oua Sper sa mai am timp sa pun si alte retete. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |