Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Feb 26 2009, 01:09 PM
Trimis la
|
||||||||||
![]() Fluturella culinarella Grup: Membri Postari: 3,115 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: ...noi Membrul Nr.: 42,835 |
Ingrediente: - 300 gr aluat de pizza sau foitaj (in cazul meu) - 200 gr. salam feliat foooaarte subtire - 200 gr. cascaval de care aveti, puteti combina mai multe tipuri - oregano Procesul tehnologie e complicat, asa ca fiti foarte atenti -pas 1: se intinde foaia cu sucitorul... -pas2: si aseaza feliutele de salam pe jumatate de foaie... - pas3: se arunca si cascavalul dat pe razatoarea mare... - pas 4: jumatatea goala de foaie se pensuleaza cu apa si se acopera cu ea partea umpluta deja, se apasa bine pentru scoaterea aerului dintre foi... -pas 5: cu rola pentru feliat pizza se taie aluatul fasii cam de 2-3 cm latime... - pas 6: se rasuceste fiecare fasiuta si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. - pas 7: se da la cuptor la foc iute pana se rumenesc baghetutele. Si poza de ansamblu: Greu, nu? -------------------- |
|||||||||
|
|
||||||||||
Feb 26 2009, 01:14 PM
Trimis la
|
||
![]() Fluturella culinarella Grup: Membri Postari: 3,115 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: ...noi Membrul Nr.: 42,835 |
acuma una face to face...
Si o scurta amintire legata de prima data cand am prestat baghetutele astea. Pe atunci nu prea stiam cum e cu hartia de copt, asa ca am inlocuit-o cu...folie de aluminiu, care stiam eu sigur ca e buna pentru cuptor, ca rezista la temperatura mare -------------------- |
|
|
|
||
|
|
|
Feb 26 2009, 01:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 302 Inregistrat pe: 15-January 09 De la: Pecica,Arad Membrul Nr.: 48,116 |
Alina...arata excelent...Idee f buna si taaare greu de facut
Spune-mi ,te rog..de care foi ai folosit?? -------------------- ''Cei slabi nu vor putea niciodata sa ierte. Iertarea este calitatea celor puternici.''
Mohandas Gandhi |
|
|
|
Feb 26 2009, 01:18 PM
Trimis la
|
|
edit: inainte de a le baga in cuptor, le-am presurat cu oregano...am uitat sa spun Acest mesaj a fost editat de alina-lili: Feb 26 2009, 01:36 PM -------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 01:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,368 Inregistrat pe: 4-October 07 De la: Micul Paris Membrul Nr.: 39,074 |
-------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
Feb 26 2009, 01:41 PM
Trimis la
|
|
cu placere, fata frumoasa...ia ghici? io me duc acuma in bucatarie sa prestez placinta cu iaurt, ce zici? a????
-------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 02:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,368 Inregistrat pe: 4-October 07 De la: Micul Paris Membrul Nr.: 39,074 |
cu placere, fata frumoasa...ia ghici? io me duc acuma in bucatarie sa prestez placinta cu iaurt, ce zici? a???? eei asta da surpriza! sa papi o bucata si pt mine spor sa ai Alina -------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
Feb 26 2009, 02:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Hexe online ! Grup: Membri Postari: 2,543 Inregistrat pe: 6-January 09 De la: Din NORD Membrul Nr.: 47,864 |
Simplu,la obiect,de mare Efect !
Si aici ar merge o bere -------------------- Va invit in casa mea virtuala
http://povesticulinare.blogspot.com/ |
|
|
|
Feb 26 2009, 02:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
Foarte bine arata, Alina!
|
|
|
|
Feb 26 2009, 02:33 PM
Trimis la
|
|
eei asta da surpriza! sa papi o bucata si pt mine spor sa ai Alina pai de ce nu tragi o fuga pana la mine? Simplu,la obiect,de mare Efect ! Si aici ar merge o bere merge bere, dar pe seara ca am niste trebusoara si daca ma-mbat asa... zice lumea ca-s lulea! Acest mesaj a fost editat de alina-lili: Feb 26 2009, 02:41 PM -------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 02:55 PM
Trimis la
|
|
pai de ce nu tragi o fuga pana la mine? merge bere, dar pe seara ca am niste trebusoara si daca ma-mbat asa... zice lumea ca-s lulea! pai venim in gasca ce mai, tre sa mai tragi doua -trei tavi -------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
Feb 26 2009, 03:00 PM
Trimis la
|
|
Foarte bine arata, Alina! mercic, Any! pai venim in gasca ce mai, tre sa mai tragi doua -trei tavi veniti si in gasca daca-i musai! -------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 03:12 PM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Membri Postari: 4,041 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
alinush invartecush, fata, chiar ca sunt bune pt musafiri neasteptati!
practic si usor! am notat, senchiu! -------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 03:26 PM
Trimis la
|
|
welcome, Diamond....
-------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 04:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Mamica de copii "turbo" Grup: Membri Postari: 1,483 Inregistrat pe: 7-October 06 De la: Tg Mures Membrul Nr.: 34,227 |
Cu reteta asta ai pus punctul pe "i". Super arata.
Spune-mi, te rog, nu le-ai uns cu ou inainte de a le baga un cuptor? Au o culoare super! Si aluatul de foietaj l-ai intins mai subtire decat era el gata facut? -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
G.G. Marquez Bucataria mea Un vot pentru Robert - Click pe Gergely Robert |
|
|
|
Feb 26 2009, 04:18 PM
Trimis la
|
|
Cu reteta asta ai pus punctul pe "i". Super arata. Spune-mi, te rog, nu le-ai uns cu ou inainte de a le baga un cuptor? Au o culoare super! Si aluatul de foietaj l-ai intins mai subtire decat era el gata facut? otilia, multam fain! nu le-am uns cu ou, le-am pensulat cu putintica apa sa se lipeasca bucatelele de oregano...cred ca si lumina le favorieaza ...iar aluatul l-am mai intins putin, sa zic ca l-am redus la jumatate din grosimea initiala, ca altfel se umflau prea tare -------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 04:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Mamica de copii "turbo" Grup: Membri Postari: 1,483 Inregistrat pe: 7-October 06 De la: Tg Mures Membrul Nr.: 34,227 |
Multumesc!
Cred c a ti-ai dat seama ca ma pregatesc sa le fac! -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
|
|
|
Feb 26 2009, 04:24 PM
Trimis la
|
|
bravos...pai daca-i asa, intr-o juma de ora le si gusti!
-------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 04:28 PM
Trimis la
|
|
Singura problema e ca nu am cuptor la servici, ca de ingrediente as mai face rost...
Pupici si multumiri de reteta! -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
|
|
|
Feb 26 2009, 04:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 671 Inregistrat pe: 1-October 08 De la: Irlanda Membrul Nr.: 45,463 |
Faine,faine si-mi place ca poti adapta umplutura in functie de gusturi si de ce ai prin frigider.
S-a salvat Alina,multumesc! |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|