Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Jul 10 2009, 02:27 PM
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 281 Inregistrat pe: 9-December 08 Membrul Nr.: 47,073 |
Am pus vinetele si ardeii bine scursi in robot ( se pot face, desigur, cu mixerul sau chiar cu lingura de lemn), am adaugat o lingura de mustar, sare, piper, maioneza si am mixat. Am mai adaugat 50 ml ulei in timp ce mixam.
![]() Am bagat salata obtinuta la frigider pentru cca o ora, e mult mai gustoasa cand e rece. ![]() Am mancat cu ciabatta proaspata, facuta in casa. ![]() E o reteta pe care o recomand cu incredere, merita incercata. -------------------- |
|
|
|
Jul 10 2009, 02:41 PM
|
|
![]() Academic Chef Grup: Culinareasa lunii Postari: 1,098 Inregistrat pe: 10-March 09 De la: curtea de arges Membrul Nr.: 49,678 |
de fapt daca ma gandesc bine la salata de vinete facuta cu maioneza am pus si ardei copt si a fost fff buna (salata avand si ceapa) -------------------- mami de fetite si baietei (2+2)
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci. "Nu eşti mai mare atunci când eşti lăudat nici mai mic atunci când eşti criticat; ceea ce eşti înaintea lui Dumnezeu contează şi nimic mai mult." blog |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |