Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Orez cu rosii


Fără răspunsuri la acest topic

#1 mumtza

mumtza

    Captain Cook

  • Membri
  • 240 posturi
  • Location:romania

Postat 14 September 2006 - 03:23 PM

orez cu rosii
Ingrediente
1 kg de rosii (sau o cutie mare de rosii intregi)
3-4 cepe mari
250 gg de orez neprelucrat


Mod de preparare
Taiati ceapa foarte fin si caliti-o, la foc mic, in putina margarina (sau ulei de masline);

Puneti rosiile intr-o cratita mare, dupa ce le-ati taiat in bucatele mici, ca sa scada;

Cand ceapa a devenit aurie, poate fi amestecata cu rosiile;

Lasati totul sa scada la foc foarte mic, pana ce se obtine un sos putin consistent;

De asemenea, fierbeti orezul 1 ora, in apa cu sare, asa cum procedati cu orezul obisnuit. Serviti-l fie impreuna cu sosul, fie separat.

Imagini atașate

  • r_255.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi