Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Tort pufos si cremos


174 răspunsuri la acest topic

#161 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 27 December 2011 - 05:39 PM

CITAT(SEAndreea @ Dec 27 2011, 08:09 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Am adaptat putin reteta si cu un blat de la tortul pufos, am facut un tort de Craciun racoritor si bun:

In loc de afine am folosit 3 portocale, in rest am pastrat ingredientele (xylitol ca indulcitor), iar in crema de branza am adaugat o portocala taiata bucatele.

arata tare frumos tortul tau Andreea; imi place ideea cu lime-ul
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#162 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 795 posturi

Postat 14 January 2012 - 11:47 PM

am facut si eu tortuletul pufos si cremos de craciun dupa reteta pusa de Sheng , singura modificare ce am facut , am pus la crema doar esenta de vanilie , este GROZAV !
-toti cei care au gustat au fost topiti , multumim Sheng em_new_15.gif
-e rapid si fff bun , merita sa incercati .
-vin si cu o pozicica .

Miniaturi atașate

  • tort_pufos_si_cremos.JPG
  • tort_pufos_si_cremos___o_feliuta_ptr_pofticiosi.JPG


#163 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3620 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 15 January 2012 - 11:54 AM

Ce frumos ti-a iesit! La gust nici nu ma mai gandesc! Eu acu inghit in sec, mi-am propus o perioada fara dulciuri si fara cereale in general. sa vad cat rezist.

#164 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 15 January 2012 - 01:23 PM

CITAT(valery @ Jan 14 2012, 09:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
am facut si eu tortuletul pufos si cremos de craciun dupa reteta pusa de Sheng , singura modificare ce am facut , am pus la crema doar esenta de vanilie , este GROZAV !

blatul e foarte pufos! em_new_37.gif
din cate oua l-ai facut?
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#165 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 15 January 2012 - 02:06 PM

Ti-a iesit foarte frumos Valery floare.gif

#166 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 795 posturi

Postat 15 January 2012 - 09:40 PM

CITAT(cris31 @ Jan 15 2012, 09:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ce frumos ti-a iesit! La gust nici nu ma mai gandesc! Eu acu inghit in sec, mi-am propus o perioada fara dulciuri si fara cereale in general. sa vad cat rezist.

multumesc frumos , hmmm te rog nu-mi aminti de gust , o sa fac inundatie pe la tastatura , nu degeaba are numele de tort pufos si cremos D.gif
-si eu imi tot poruncesc ...gata fara dulciuri , dar e tare greu ptr mine em_new_05.gif poate ai mai mult noroc , bafta Crisuka !


CITAT(Oskkar @ Jan 15 2012, 11:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
blatul e foarte pufos! em_new_37.gif
din cate oua l-ai facut?

tava mea fiind de 40\28,5 aproape dubla decat a lui Sheng , am dublat cantitatea ptr blat , in loc de 4 oua am folosit , 8 oua ,totul dublat D.gif

CITAT(Sheng @ Jan 15 2012, 12:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ti-a iesit foarte frumos Valery floare.gif

multumesc Sheng em_new_15.gif am niste profesoare minunate ! em_new_59.gif

Editat de valery, 15 January 2012 - 09:45 PM.


#167 Miutza77

Miutza77

    Bucataras

  • Membri
  • 174 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 25 August 2012 - 10:26 AM

Vreau sa fac din nou azi acest tort minunat si mi-am amintit ca n-am mai pus poze cu tortul meu... Eu am folosit mereu branza de vaci f bine scursa 0,1 % grasime pt ca e f buna, nu e deloc acra si e mai ieftina decat cea cremoasa. In plus, daca o bat bine, iese f cremoasa. Eu fac crema de lamaie si pun portocale pe blat inainte de a pune crema. E un tort delicios si racoritor.
Iata si pozele (facute in urma cu vreo 2 ani sa in cap.gif )

DSCN1085.JPG

DSCN1082.JPG

#168 Criss.A

Criss.A

    Captain Cook

  • Membri
  • 360 posturi

Postat 29 August 2012 - 08:53 PM

Branza Philadelphia e un pic sarata. Am folosit-o cand am facut tortul. Ce crema de branza din comert nu e sarata si s-ar potrivi? Cum iese cu mascarpone si frisca? Seamana cu crema facuta cu mult unt? Ar fi si pe gustul copiilor?

#169 LadybirdBeetle

LadybirdBeetle

    Bucataras

  • Membri
  • 55 posturi

Postat 31 August 2012 - 08:35 AM

CITAT(Criss.A @ Aug 29 2012, 06:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Branza Philadelphia e un pic sarata. Am folosit-o cand am facut tortul. Ce crema de branza din comert nu e sarata si s-ar potrivi? Cum iese cu mascarpone si frisca? Seamana cu crema facuta cu mult unt? Ar fi si pe gustul copiilor?


Mascarpone+frisca=un deliciu clapping.gif

[/url]

#170 Criss.A

Criss.A

    Captain Cook

  • Membri
  • 360 posturi

Postat 31 August 2012 - 03:03 PM

Daaa? Ei, atunci abia astept. Multumesc! em_new_15.gif

#171 LL204

LL204

    micro Bucatar

  • Membri
  • 16 posturi

Postat 13 November 2013 - 10:38 PM

Fetelor, vreau doar sa va spun ca va citesc de mult timp si-mi sunteti foarte dragi. Dupa ce am facut reteta asta in repetate randuri, vreau sa va arat ultima isprava in forma de rulada. Ar fi trebuit sa o ornez intr-un fel, dar nu am mai avut rabdare nici eu si nici cei din jur rolleyes.gif


Editat de LL204, 13 November 2013 - 10:40 PM.


#172 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 14 November 2013 - 08:24 AM

Buna si bine ai venit floare.gif Te asteptam pe la sezatoare cand ai timp friends.gif


#173 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 4089 posturi

Postat 18 January 2016 - 11:26 AM

Dupa 5 ani de monti am facut aceasta extraordinara reteta, multumesc Sheng, nu stiu cum am ratat pana acum.

In poza este o portie generoasa dintr-un tort imens, cat tava de la aragaz. :)))) Am facut cantitate tripla.

Miniaturi atașate

  • rsz_20160117_165521.jpg

Editat de adeje, 18 January 2016 - 11:27 AM.


#174 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 18 January 2016 - 11:58 AM

Nu-se-poa-te !!! Este prima data cand il faci ? em_new_04.gif
Pai asta e tort de incepatori de monti D.gif

#175 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 4089 posturi

Postat 18 January 2016 - 12:21 PM

Pe principiul "nu ma pricep la torturi" nu l-am facut! Mare fraiera!



Răspunde la acest topic



  


2 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi