Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Crema de unt


Fără răspunsuri la acest topic

#1 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 01 September 2006 - 11:33 PM

Crema de unt

[attachmentid=57924]

1/2 cana unt nesarat
1/2 cana smantana de frisca
1 cana Splenda granulata
1 lingurita vanilie sau arome dupa gust
1/2 lingurita xanthan gum

Incalziti la temperatura medie, untul, crema, Splenda si vanilia pana fierbe. Lasati-o sa fiarba 3 minute amestecand continuu. Luati-o de pe foc si adaugati guma xanthan treptat, presarand-o pe toata suprafata si apoi amestecand-o repede. Lasati-o sa se raceasca bine pentru cateva ore. Trebuie sa se intareasca. Inainte de a o pune pe tort, amestecati-o bine, sa devina pufoasa. Se va schimba de la aspectul unei creme budinca, la unul de crema de unt.

Iese suficienta pentru acoperirea unui tort de 8x8" (20X20cm).

Cu Splenda granulata:
Pe Portie: 148 Calorii
Pe toata cantitatea: 1332 Calorii

Cu Splenda lichid:
Pe Portie: 137 Calorii
Pe toata cantitatea: 1236 Calorii

Imagini atașate

  • 01.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi