Sari la conținut

Poză

Retete Montignac- Carne la cuptor


1 răspunsuri la acest topic

#1 antzuka

antzuka

    Master of disaster

  • Membri
  • 1594 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:mersul pe munte, gatitul, croitoria

Postat 10 March 2009 - 01:30 PM

am promis ca postez si aici carnea asta delicioasa, deci

avem nevoie de


aprox 1 kg carne de vita
vin alb
3-4 linguri bulion
condimente(piper, sare, rozmarin, foi de dafin)
cateva felii de lamaie
masline


!daca vinul este acru puneti si putin zahar, dar daca este dulce cum a fost in cazul meu nu mai este nevoie

deci incepem
facem o saramura din vin, bulion si condimente.Vin punem atat cat sa cuprinda toata carnea, punem 3-4 linguri de bulion condimentele si lasam carnea peste noapte
100_5613.jpg

doua zi punem totul in tava si acoperim cu foaie de aluminiu
100_5616.jpg


A cup of health-drink it every day, health taste good


.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho




#2 antzuka

antzuka

    Master of disaster

  • Membri
  • 1594 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:mersul pe munte, gatitul, croitoria

Postat 10 March 2009 - 01:33 PM

o lasam la cuptor in juur de 1 ora jumate- 2 ore, mai amestecam din cand in cand, atunci cand e aproape gata punem si maslinele si feliile de lamaie biggrin.gif

scoasa din cuptor

100_5619.jpg

si o portie babana

100_5623.jpg

100_5626.jpg

pofta buna

A cup of health-drink it every day, health taste good


.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho






Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi