Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Chipsuri din faina de naut


2 răspunsuri la acest topic

#1 Cristina

Cristina

    Master of disaster

  • Membri
  • 3128 posturi
  • Gender:Female

Postat 22 September 2010 - 04:32 PM

3 linguri faina de naut
jumate lingurita ulei de masline
apa 4-5 linguri

Se amesteca ingredientele daca aveti cocoloase le spargeti cu mixerul (cel cu lame nu cel cu care batem albusele)
01.JPG
Le-am facut intr-o tigaie de teflon, am avut nevoie de o paleta de silicon ( o sa vedeti in poze.
Deci am pus tigaia un pic la incins, se unge cu un pic de ulei, cu o lingura luam din pasta asta moale si turnam in tigaia incinsa usor cu lingura intindem atit cit se poate lichidul.
02.JPG
Apoi incepem sa ne jucam cu ea tot o intoarcem de pe o parte pe ala, de cite ori o intoarcem facem o presiune cu paleta, "clatita" se subtiaza si prin ardere se usuca.
04.JPG
La final ele arata asa
08.JPG

#2 fata_cu_fluturi

fata_cu_fluturi

    Master of disaster

  • Membri
  • 1762 posturi
  • Gender:Female
  • Location:romania

Postat 22 September 2010 - 07:08 PM

Minunat!!! Vreau si eu plans isteric.gif

#3 summer19

summer19

    Bucataras

  • Membri
  • 60 posturi

Postat 27 December 2010 - 07:34 PM

Ce gust au?



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi