Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Pasta de naut cu legume


3 răspunsuri la acest topic

#1 inasoricica

inasoricica

    Big Chef

  • Membri
  • 552 posturi

Postat 29 September 2010 - 02:36 PM

fetele dragele am mai facut o reteta si sper sa va placa :

am lasat nautul la inmuiat peste noapte, dupa care l-am fiert cam 3 ore
am pregatit legumele astfel:
4 cepe mari taiate inele
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 rosie pasata cu 2 catei de usturoi in blender
le-am pus la calit in ulei de masline pana s-au inmuiat bine (la foc mic si am tot amestecat)

cand s-a fiert nautul l-am pasat in blender si l-am adaugat peste legume + 1 cana de apa si am lasat la foc mic pana s-a eveporat apa.

l-am mancat cu wasa ... mmmmm em_new_38.gif
aveti dovada mai jos :

Imagini atașate

  • 100_3038.JPG
  • 100_3039.JPG

gata cu asteptarea ...

#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 29 September 2010 - 08:08 PM

Ce prezentareeeee !
Foarte, foarte frumos floare.gif

#3 fata_cu_fluturi

fata_cu_fluturi

    Master of disaster

  • Membri
  • 1762 posturi
  • Gender:Female
  • Location:romania

Postat 30 September 2010 - 07:12 AM

foarte frumos arata!!!

#4 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 30 September 2010 - 08:01 AM

QUOTE(Sheng @ Sep 29 2010, 09:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ce prezentareeeee !
Foarte, foarte frumos floare.gif


ina esti artista!!!
imi place cum iti aranjezi decorurile. sunt exact pe gustul meu si materialele si culorile...

EDIT: ortografie

Editat de boni, 30 September 2010 - 08:02 AM.




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi