Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Spuma de portocale


8 răspunsuri la acest topic

#1 annaxz

annaxz

    Captain Cook

  • Membri
  • 242 posturi

Postat 16 December 2010 - 10:17 AM

Buna!
Raspund cu intarziere la postarea ta Emilika, dar zilele astea sunt asa de ocupata incat abia am timp sa arunc un ochi pe aici.

Spuma de portocale

Reteta este foarte simpla, eu cand vreau ceva dulce de nu mai pot, recurg la asa ceva, bineinteles schimb doar fructele.
deci:
-1 portocala ( cu totul - am vazut ca ati scris sa nu mai consumam coaja de la portocala si lamaie, darrrr...,
am spalat-o bine si am oparit-o cu apa), apoi am taiat-o cuburi si am fiert-o in putina apa si am bagat blenderul in ea.
- gelatina dizolvat-o in apa calduta.
- 1 cutiuta de 200 ml. Frisca batuta ( 1/2 la portocala si 1/2 dupa scos din frigider)
- Amestecate si la frigi.

O bunatate, usoara si pufoasa sau mai bine zis cremoasa.


Urmatoarea vreau sa incerc cu fructe de padure si iaurt scurs apoi frisca.

Pup, A

#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 16 December 2010 - 05:08 PM

Cata gelatina ai pus pentru 1 portocala ?

#3 annaxz

annaxz

    Captain Cook

  • Membri
  • 242 posturi

Postat 17 December 2010 - 05:14 PM

CITAT(Sheng @ Dec 16 2010, 05:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Cata gelatina ai pus pentru 1 portocala ?

Rodica em_new_59.gif

1/2 pachetel, mi-a iesit desert pt. 3 portii destul de mari.

Cu drag, A

Editat de annaxz, 17 December 2010 - 05:19 PM.


#4 annaxz

annaxz

    Captain Cook

  • Membri
  • 242 posturi

Postat 21 December 2010 - 09:35 PM



Am refacut-o cu clementine.
Super buna , cremoasa si ciocolatoasa cu gust de clementina.
Deci:

Miniaturi atașate

  • DSC02620_1.JPG
  • DSC02621_2.JPG
  • DSC02622_3.JPG
  • DSC02625_4.JPG
  • DSC02626_5.JPG
  • DSC02627_6.JPG
  • DSC02628_7.JPG


#5 SEAndreea

SEAndreea

    Master of disaster

  • Membri
  • 4341 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 22 December 2010 - 12:28 PM

Deci de data asta ai pus si cacao si ciocolata? Ciocolata ai topit-o?

Nu prea ma prind ce-i in poza 6 - e frisca pe care ai pus-o deasupra?

#6 annaxz

annaxz

    Captain Cook

  • Membri
  • 242 posturi

Postat 23 December 2010 - 06:49 PM

CITAT(SEAndreea @ Dec 22 2010, 12:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Deci de data asta ai pus si cacao si ciocolata? Ciocolata ai topit-o?

Nu prea ma prind ce-i in poza 6 - e frisca pe care ai pus-o deasupra?


Da, de data asta am pus cioc.2 patratele topite + 2 ling. cacao + piureul de clementina cu gelatina,
1/2 din smantana.
Da, este frisca de ornat adica cea ramasa din cutiuta. Cand am facut mai inainte am amestecat la sf. frisca batuta cu compozitia, dar acum am pus deasupra.

#7 emilika

emilika

    Academic Chef

  • Membri
  • 1259 posturi

Postat 23 December 2010 - 07:01 PM

Acum am vazut si eu pozele, Anna. Apetisant desertul asta em_new_37.gif
Imi place si ciocolata pe care ai folosit-o. Poti da niste informatii, de unde ai cumparat-o, de exemplu?

#8 lianalorelei

lianalorelei

    micro Bucatar

  • Membri
  • 6 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 23 December 2010 - 09:39 PM

CITAT(emilika @ Dec 23 2010, 07:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Acum am vazut si eu pozele, Anna. Apetisant desertul asta em_new_37.gif
Imi place si ciocolata pe care ai folosit-o. Poti da niste informatii, de unde ai cumparat-o, de exemplu?

Ciocolata e de Megaimage dupa ambalaj


#9 emilika

emilika

    Academic Chef

  • Membri
  • 1259 posturi

Postat 23 December 2010 - 10:26 PM

QUOTE(lianalorelei @ Dec 23 2010, 09:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ciocolata e de Megaimage dupa ambalaj


Tu stii ca ai dreptate? Mi-a scapat sigla.
Hai si la sezatoare Lorelei, mai spune-ne despre tine em_new_15.gif



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi