Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Bruschete


16 răspunsuri la acest topic

#1 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 13 February 2011 - 01:29 PM

Dupa cum v-am promis pun si reteta de bruschete.


Deci avem nevoie de felii de wasa
rosii cherii, cred ca merg si de celelalte dar mie nu-mi plac pentru ca parca ar fi de lemn
branza motzarella
un fir de rozmarin verde sau uscat, sau busuioc sau ce va place
si cateva picaturi de ulei de masline pe care am uitat sa-l trag in poza

cul_017.jpg

in timp ce pregatiti asamblarea dati drumul la cuptor sa se incalzeasca

cul_020.jpg

apoi in 5 sau 6 minute e gata papica, in functie de ce cuptor avet. Eu il folosesc pe cel cu convectie, dar cred ca merge si la cel cu microunde sau la cel normal sau de ce nu pe gril cu un capac deasupra.

cul_021.jpg



Pofta buna!



cul_029.jpg

cul_031.jpg

#2 puisorul

puisorul

    Captain Cook

  • Membri
  • 221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Cluj

Postat 14 February 2011 - 07:27 AM

Buna

Cris, sunt superbe pozele si inspirationale smile.gif . Asa ca micul dejun de azi(l-am luat deja) au fost bruschetele. Absolut delicoase em_new_38.gif

em_new_26.gif E grozava fiica ta. E minunat site-ul si da dependenta cheekkiss.gif .

#3 annaxz

annaxz

    Captain Cook

  • Membri
  • 242 posturi

Postat 14 February 2011 - 08:28 AM


Cris, bune rau, multumesc de reteta em_new_59.gif
Bune, bune si usor de facut, consistente iar pozele foarte imietoare.



Pup, A






#4 SEAndreea

SEAndreea

    Master of disaster

  • Membri
  • 4341 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 14 February 2011 - 09:53 AM

Facut si eu in dimineata asta, un pic modificat: un strat subtire-subtire(1-2mm) de branza (telemea de vaca de la tara), un strat de rosii (normale ca cherry nu am avut) si ultimul de cascaval - 50 de secunde la microunde (nu mai aveam rabdare sa le las la cuptor tongue.gif ) - delicioase D.gif .

Eu deobicei faceam ceva similar, insa pe felii subtiri din paine din faina integrala facuta de mine (deci de F2) si le ungeam cu putin ulei de masline amestecat cu usturoi si mirodenii, apoi le puneam 15 min la cuptor. Varianta asa cu wasa 21% este insa mai rapida si e si de F1 D.gif , deci iti multumesc de idee cheekkiss.gif

#5 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 14 February 2011 - 10:01 AM

Se intaresc foarte rau?

#6 SEAndreea

SEAndreea

    Master of disaster

  • Membri
  • 4341 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 14 February 2011 - 10:39 AM

QUOTE(adeje @ Feb 14 2011, 10:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Se intaresc foarte rau?

Nu, de loc - ba chiar mie mi s-a parut ca s-a inmuiat un pic wasa (de la stratul de branza care l-am pus sau de la sucul lasat de rosii, nu stiu).

#7 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 14 February 2011 - 05:00 PM

CITAT(puisorul @ Feb 14 2011, 07:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Buna

Cris, sunt superbe pozele si inspirationale smile.gif . Asa ca micul dejun de azi(l-am luat deja) au fost bruschetele. Absolut delicoase em_new_38.gif

em_new_26.gif E grozava fiica ta. E minunat site-ul si da dependenta cheekkiss.gif .


Daaa, e grozava fiica mea. Stie foarte bine ce vrea si de obicei e de bine ce-si doreste. Poate povestea ei sa inspire si pe altii sa viseze frumos.

CITAT(SEAndreea @ Feb 14 2011, 09:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Facut si eu in dimineata asta, un pic modificat: un strat subtire-subtire(1-2mm) de branza (telemea de vaca de la tara), un strat de rosii (normale ca cherry nu am avut) si ultimul de cascaval - 50 de secunde la microunde (nu mai aveam rabdare sa le las la cuptor tongue.gif ) - delicioase D.gif .

Eu deobicei faceam ceva similar, insa pe felii subtiri din paine din faina integrala facuta de mine (deci de F2) si le ungeam cu putin ulei de masline amestecat cu usturoi si mirodenii, apoi le puneam 15 min la cuptor. Varianta asa cu wasa 21% este insa mai rapida si e si de F1 D.gif , deci iti multumesc de idee cheekkiss.gif


Da, chestia cu usturoiul e faina numai ca wasa nu se prea lasa frecata la rece, dar un pic de usturoi granulat cred ca ar merge, incerc dta viitoare. Si apoi mirodenii fiecare pune ce are in casa si ce-i place. Cu cat mai multe cu atat mai bine.

CITAT(adeje @ Feb 14 2011, 10:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Se intaresc foarte rau?


Absolut de loc, chiar se fragezesc bine, devin chiar pufoase feliile de wasa. Cred ca de la sucul feliilor de rosii.

In final ma bucur ca v-am dat o ideie pentru un mic dejun rapid si delicios.


#8 sorinadaniela

sorinadaniela

    Academic Chef

  • Membri
  • 1176 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Vicenza (Italia)

Postat 14 February 2011 - 06:18 PM

Arata tare bine... doar ca eu nu mai gasesc wasa pe aici. Adica gasesc, dar cea cu 16% sau 14% tarate... care nu le pot combina cu grasimi in F1...
Sorina





7 iunie 2010 am inceput monti 104 - 105kg
7 iulie 2010 aveam 99kg
7 august 2010 aveam 93,6kg
7 sept 2010 aveam 91kg
7 oct 2010 aveam 87,7kg
7 nov 2010 aveam 83,7kg
7 dec 2010 aveam 81kg
7 ian 2011 aveam 79,9kg
7 febr 2011 aveam 78kg
7 martie 2011 aveam 77,5kg
7 aprilie 2011 aveam 75,5kg
7 mai 2011 aveam 76kg (cred... eram in Ro fara cantarul meu iubit)
7 iunie 2011 aveam 74kg... 1 an de monti
7 iulie 2011 aveam 73kg
7 iulie 2011 aveam 72,5kg

#9 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 02 March 2011 - 09:07 PM

Cina de asta seara. D.gif

Ingrediente:

ciabatta monti
mozzarella de vaca
mozzarella de bivolita
masline grecesti
ulei de masline virgin
rosii cherry
rosii cherry galbene
rosii kumato
busuioc

2011_03_02_20_08_27.jpg

2011_03_02_20_08_30.jpg

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#10 Cozos_28779

Cozos_28779

    Captain Cook

  • Membri
  • 434 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 03 March 2011 - 11:38 AM

Buna, poti sa-mi spui cum ai facut ciabatta monti ? Multumesc





GS Euroclinic 29 iunie 2011
Dr. Rubin Munteanu, Dr. anestezist Raluca Parasca
Greutate de plecare: 115.7 kg h=167 cm
29 iulie 2011 : 108 kg (-7.7 kg )
29 august 2011 : 102 kg (-6 kg)
29 sept 2011 : 98 kg (-4 kg)
29 oct 2011 : 95 kg (-3 kg)
29 nov 2011 : 92 kg (-3 kg)
29 dec 2011 :89 kg (-3 kg)
29 ian 2012 : 88 kg (-1 kg)
29 feb 2012 :87 kg (-1 kg)

#11 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 03 March 2011 - 12:39 PM

QUOTE(Coco @ Mar 3 2011, 10:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Buna, poti sa-mi spui cum ai facut ciabatta monti ? Multumesc

E reteta de la chiflele cu cascaval de aici.
Coca trebuie sa fie mai moale si tinuta mai putin la cuptor, la foc mai mare.
Eu am facut gen bagheta mai mica, nu chifla.

Editat de M_rules, 03 March 2011 - 12:40 PM.

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#12 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 03 March 2011 - 06:08 PM

Ce frumos arata bruschetele tale!!!!
Nu am mai auzit de rosii kumato. In Romania se comercializeza?
Trebuie sa-mi rafac rezerva de motzarella. Acum am brie si cu mucegai.

#13 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 03 March 2011 - 06:31 PM

QUOTE(cris31 @ Mar 3 2011, 05:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ce frumos arata bruschetele tale!!!!
Nu am mai auzit de rosii kumato. In Romania se comercializeza?
Trebuie sa-mi rafac rezerva de motzarella. Acum am brie si cu mucegai.

em_new_22.gif
Nu stiu daca se gasesc in Ro, dar asa arata:
Vad ca sunt ceva info pe google daca cauti dupa "rosii kumato"

Editat de M_rules, 03 March 2011 - 06:32 PM.

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#14 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 19 November 2011 - 11:05 AM

toamna_2011_249.jpg

toamna_2011_250.jpg

Deci mic dejun de azi langa o cana cu ceai de fructe de padure. Nu stiam ce nu-i in regula, dar am vazut dupa ce le-am pus la cuptor ca am inversat ordinea. Cu acazia asta cred ca ar fi bune si cu rosii uscate. Tre sa cumpar un borcanas de la K si sa incerc.

#15 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 19 November 2011 - 11:13 AM

Arata foarte bine em_new_12.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#16 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 19 November 2011 - 11:17 AM

CITAT(M_rules @ Nov 19 2011, 11:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Arata foarte bine em_new_12.gif

Si foarte gustoase. Gata m-am topit la treaba ca vine Crisu acasa si n-o sa inteleaga ce-am facut de azi dimineata! hi hi!

#17 Deea26

Deea26

    micro Bucatar

  • Membri
  • 1 posturi

Postat 14 March 2014 - 06:37 PM

Vaaii ce bine arata!!
De unde se pot lua wasa?
:*



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi