Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Lipie


28 răspunsuri la acest topic

#21 sorinadaniela

sorinadaniela

    Academic Chef

  • Membri
  • 1176 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Vicenza (Italia)

Postat 22 July 2011 - 05:45 PM

CITAT(puisorul2 @ Jul 22 2011, 05:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pun de obicei un plic de drojdie uscata de 7 gr. In prima faza, adica maiaua cu faina integrala creste bine dar dupa ce pun taratele nu prea mai creste.


Sa traiti am inteles... deci ai pastrat cantitatile de la faina alba. Multam mult!
Sorina





7 iunie 2010 am inceput monti 104 - 105kg
7 iulie 2010 aveam 99kg
7 august 2010 aveam 93,6kg
7 sept 2010 aveam 91kg
7 oct 2010 aveam 87,7kg
7 nov 2010 aveam 83,7kg
7 dec 2010 aveam 81kg
7 ian 2011 aveam 79,9kg
7 febr 2011 aveam 78kg
7 martie 2011 aveam 77,5kg
7 aprilie 2011 aveam 75,5kg
7 mai 2011 aveam 76kg (cred... eram in Ro fara cantarul meu iubit)
7 iunie 2011 aveam 74kg... 1 an de monti
7 iulie 2011 aveam 73kg
7 iulie 2011 aveam 72,5kg

#22 puisorul2

puisorul2

    micro Bucatar

  • Membri
  • 24 posturi

Postat 22 July 2011 - 05:57 PM

Sheng, imi merit mustruluiala. Dar nu am mai intrat demult pe forum, cand am vrut sa intru am avut probleme cu logarea( mi-am desfintat adresa anterioara de mail, etc) asa ca mi-am facut un cont nou. Dar revin cu poze cand le fac prima data.

Neaparat sa le puneti intr-un prosop curat pana cand sunt gata toate, apoi asa cu prosopul intr-o punga de plastic si la frigider. Daca le incalziti cateva secunde la microunde devin mai flexibile.

Editat de puisorul2, 22 July 2011 - 05:57 PM.


#23 puisorul2

puisorul2

    micro Bucatar

  • Membri
  • 24 posturi

Postat 12 August 2011 - 09:47 AM

Si revin cu poze cum am promis:


Castelul_Corvinilor_010.JPG Castelul_Corvinilor_013.JPG



Castelul_Corvinilor_019.JPG Castelul_Corvinilor_025.JPG


Si aici pranzul: lipie, avocado, rosii

LIPIA.jpg






#24 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 12 August 2011 - 05:22 PM

Puisorule ce talent ai ! Ce rotunda ti-a iesit foaia, zici ca-i desenata cu compasul floare.gif Si ce flexibila si finuta e foaia ....Super ti-a iesit D.gif

#25 emilika

emilika

    Academic Chef

  • Membri
  • 1259 posturi

Postat 13 August 2011 - 10:41 AM

Grozav arata puisorule! Ce idee minunata de pranz!

#26 Mia820

Mia820

    micro Bucatar

  • Membri
  • 12 posturi

Postat 22 August 2011 - 12:40 PM

Buna fetelor!
Extraordinar de bine arata lipiile!
Am o nelamurire si m-as bucura tare mult daca m-ati putea ajuta. Daca in loc de faina integrala de grau si tarate pun faina integrala de ovaz si tarate, tot in proportie de 50% fiecare, produsul rezultat poate fi consumat cu ilpide? Am inteles ca fulgii de ovaz preparati termic au un IG de 60. Faina de ovaz are un IG de 45 (ca si cel al fainii integrale de grau). Se schimba IG-ul fainii de ovaz atunci cand se prepara termic?

Pupici!




#27 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 19 February 2014 - 03:10 PM

Eu am adaugat si 2 linguri de gluten la faina ,mi-au iesit super, super umflate lipiile .

Tot de aici m-am inspirat :

http://www.culinar.r...ipie-arabeasca/

Miniaturi atașate

  • 3.JPG


#28 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3620 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 19 February 2014 - 09:22 PM

Hi hi, ce mingiuta faina ti-a isit!

#29 dany37no

dany37no

    micro Bucatar

  • Membri
  • 1 posturi

Postat 29 January 2018 - 08:26 AM

Fetelor, mai e cineva pe aici?





Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi