Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Gogosari umpluti


23 răspunsuri la acest topic

#1 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 21 September 2011 - 12:43 PM

Gogosari umpluti cu carne tocata din piept de pui

2 kg gogosari mari, rosii, bine copti
1,5 kg carne tocata din piept de pui
2 cepe mari
2 oua
marar, patrunjel
sare, piper
putin ulei

Intai si intai am curatat gogosarii de seminte, dar am pastrat capacelul, pe care ulterior l-am pus peste gogosarii umpluti.
Am tocat la robot ceapa impreuna cu mararul si patrunjelul.
Am amestecat carnea tocata cu ouale si amestecul de ceapa, marar si patrunjel.Am potrivit compozitia de sare si piper.Eu nu pun foarte mult piper si nici sare, dar fiecare poate sa puna atat cat considera si ii place.

In aceasta compozitie am turnat putin ulei, deoarece carnea de pui este fada si sa aiba putin gust prin fierbere.

Am umplut gogosarii cu aceasta compozitie si i-am dat la cuptor.

Eu i-am servit cu putin iaurt gras deasupra si un mic ardei iute.

Daca o sa va placa, va urez POFTA BUNA!

Miniaturi atașate

  • 012.JPG
  • 009.JPG
  • 006.JPG
  • 004.JPG

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#2 Ona_36975

Ona_36975

    Master of disaster

  • Membri
  • 2526 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 21 September 2011 - 12:48 PM


Korinna, aibi milă de-un om nepriceput: cam cît îi ţii la cuptor?


all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done.


#3 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 21 September 2011 - 12:59 PM

CITAT(onaf @ Sep 21 2011, 01:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Korinna, aibi milă de-un om nepriceput: cam cît îi ţii la cuptor?

Pai...cam vreo ora cu focul potrivit.Sa nu fiarba sa clocoteasca.Sa se faca usor sa ia gustul bun si dulce de la gogosari.
KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#4 Ona_36975

Ona_36975

    Master of disaster

  • Membri
  • 2526 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 21 September 2011 - 01:25 PM

QUOTE(Korinna @ Sep 21 2011, 12:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pai...cam vreo ora cu focul potrivit.Sa nu fiarba sa clocoteasca.Sa se faca usor sa ia gustul bun si dulce de la gogosari.

Săr'mîna.

all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done.


#5 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 22 September 2011 - 10:31 PM

f apetisant Korina , le voi incerca si eu , ms ptr reteta em_new_15.gif

#6 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 23 September 2011 - 08:54 AM

Arata foarte bine, drept pentru care voi face si eu in week end. Dar ma tot gandesc in ce vas sa-i fac, ca gogosarii oricum sunt lati si decat sa fac 5-6, mai bine nu mai fac.
Oare daca ii pun unii peste altii, in straturi, ca pe sarmale se fac? Ma gandeam sa le indes bine capacul...

Editat de adeje, 23 September 2011 - 08:56 AM.


#7 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 24 September 2011 - 11:48 PM

QUOTE(adeje @ Sep 23 2011, 06:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Arata foarte bine, drept pentru care voi face si eu in week end. Dar ma tot gandesc in ce vas sa-i fac, ca gogosarii oricum sunt lati si decat sa fac 5-6, mai bine nu mai fac.
Oare daca ii pun unii peste altii, in straturi, ca pe sarmale se fac? Ma gandeam sa le indes bine capacul...

eu personal te sfatuiesc sa le asezi una langa alta , asezate una peste alta nu mai prinde ardeiul acel gust ca de copt , cred ca iasa mai mult ca niste ardei umpluti , poti sa poi si intr-o cratita careare circumferinta mai mare , o tava ,sau ceva de yena , gasesti tu sigur ceva mai mare D.gif

em_new_01.gif

#8 puisorul2

puisorul2

    micro Bucatar

  • Membri
  • 24 posturi

Postat 25 September 2011 - 03:52 PM

Multumesc pt reteta. Am facut-o ieri cu carne tocata de curcan si au fost foarte buni. Am pus in plus niste bulion peste ei inainte de ai baga la cuptor si asa am obtinut si un pic de sos.

#9 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 26 September 2011 - 08:58 AM

Raspund cam cu intarziere:
-i-am asezat si unii peste altii....pt ca am facut mai multi
-Si am pus deasupra si eu suc de rosii...dar cred ca am uitat sa trec asta.O sa modific sus treaba asta!

Daca v-au placut va rog sa-mi spuneti!
KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#10 little coffee

little coffee

    Master of disaster

  • Membri
  • 8748 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 26 September 2011 - 09:11 AM

Korinna am doua intrebari: pieptul de pui l-ai tocatul tu?? Ca eu nu am incredere in cea gata tocata.
si a doua intrebare: de ce ai macinat mararul si patrunjelul cu robotelul?? nu crezi ca se vedea mai frumos daca doar il tocai din cutit?? Asa mi se pare prea neatractiva sectiunea. In rest sunt sigura ca este buna!
"Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau

#11 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 26 September 2011 - 09:39 AM

CITAT(little coffee @ Sep 26 2011, 10:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Korinna am doua intrebari: pieptul de pui l-ai tocatul tu?? Ca eu nu am incredere in cea gata tocata.
si a doua intrebare: de ce ai macinat mararul si patrunjelul cu robotelul?? nu crezi ca se vedea mai frumos daca doar il tocai din cutit?? Asa mi se pare prea neatractiva sectiunea. In rest sunt sigura ca este buna!


Da, pieptul l-am tocat eu, cu masina electrica din dotare.
Mararul si patrunjelul l-am dat la robot impreuna cu ceapa din lipsa de timp si vajaiala...:)...Desigur ca tu poti sa le tai cu cutitul, inclusiv ceapa.Si cred ca poate fi imbunatatita reteta cum doresti... em_new_38.gif

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#12 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 26 September 2011 - 11:18 AM

CITAT(Korinna @ Sep 26 2011, 06:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
-i-am asezat si unii peste altii....pt ca am facut mai multi

Deci mere si asa, abia astept sa fac si eu. Eu fac cel mai des ardei umpluti folosind ardei rosii, din aceia mari, tocmai ca le da gust bun. Dar gogosarii sunt mult mai aromati si gustosi decat aia. O idee super, nu stiu de ce nu m-am gandit niciodata.

#13 Criss.A

Criss.A

    Captain Cook

  • Membri
  • 360 posturi

Postat 27 September 2011 - 09:54 AM

Buna ziua tuturor! Vreau sa multumesc si eu pentru reteta. Este de ajutor pentru cei care tin dieta Montignac . E o mancare potrivita pentru intreaga familie. Am mancat pentru prima oara gogosari umpluti. Sunt deliciosi!

#14 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 27 September 2011 - 02:33 PM

CITAT(Criss.A @ Sep 27 2011, 10:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Buna ziua tuturor! Vreau sa multumesc si eu pentru reteta. Este de ajutor pentru cei care tin dieta Montignac . E o mancare potrivita pentru intreaga familie. Am mancat pentru prima oara gogosari umpluti. Sunt deliciosi!

Ma bucur ca v-au placut.Eu umpleam si inainte de monti gogosari, dar compozitia era cea clasica, cu orez.

Cred ca la fel pot fi umpluti si dovlecei si rosii.
KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#15 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 27 September 2011 - 03:53 PM

QUOTE(Korinna @ Sep 27 2011, 03:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ma bucur ca v-au placut.Eu umpleam si inainte de monti gogosari, dar compozitia era cea clasica, cu orez.

Foarte apetisante poze em_new_08.gif
Poti sa pui si acum orez:basmati pt. F2 sau salbatic pt. F1 dar tu stii asta ca esti montignaca veche D.gif

#16 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 27 September 2011 - 11:55 PM

CITAT(adeje @ Sep 26 2011, 09:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Deci mere si asa, abia astept sa fac si eu. Eu fac cel mai des ardei umpluti folosind ardei rosii, din aceia mari, tocmai ca le da gust bun. Dar gogosarii sunt mult mai aromati si gustosi decat aia. O idee super, nu stiu de ce nu m-am gandit niciodata.

mi de scuze ca mi-am permis sa-mi spun eu parerea in locul Korinei , imi este tare rusine ca mi-am dat cu presupusul fara sa fi stiut cum procedeaza em_new_03.gif em_new_28.gif

#17 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 28 September 2011 - 06:51 AM

CITAT(valery @ Sep 27 2011, 09:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
mi de scuze ca mi-am permis sa-mi spun eu parerea in locul Korinei , imi este tare rusine ca mi-am dat cu presupusul fara sa fi stiut cum procedeaza em_new_03.gif em_new_28.gif

Hei, stai calma ca n-ai facut niciun rau... :)

#18 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 28 September 2011 - 11:00 AM

CITAT(Sheng @ Sep 27 2011, 04:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Foarte apetisante poze em_new_08.gif
Poti sa pui si acum orez:basmati pt. F2 sau salbatic pt. F1 dar tu stii asta ca esti montignaca veche D.gif

da..stiu..insa nu aveam prin casa:(...o sa caut sa-mi cumpar sa am in caz de nevoi..personale.defapt in ultima vreme nici nu m-a mai tentat orezul..pastele...nici macar cartofii prajiti cand ii vad pe la altii prin farfurie


CITAT(valery @ Sep 28 2011, 12:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
mi de scuze ca mi-am permis sa-mi spun eu parerea in locul Korinei , imi este tare rusine ca mi-am dat cu presupusul fara sa fi stiut cum procedeaza em_new_03.gif em_new_28.gif


Hai mai..fara scuze aici.Stiti..asta ma bucura cel mai mult pe forumul asta..ca (cel putin deocamdata...)nu am prea vazut certuri si contraziceri.Am mai intrat pe alte forumuri..fie ele si de incurajare a unei diete...frate....de nu zici ca-s apucate...numai se cearta si numai se contrazic..de te apuca lehamitea.Daca si virtual ne comportam asa...ce ne mai mira ca traim viata pe care o traim???? sa in cap.gif

Editat de Korinna, 28 September 2011 - 11:00 AM.

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#19 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 28 September 2011 - 10:48 PM

CITAT(Korinna @ Sep 28 2011, 09:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
da..stiu..insa nu aveam prin casa:(...o sa caut sa-mi cumpar sa am in caz de nevoi..personale.defapt in ultima vreme nici nu m-a mai tentat orezul..pastele...nici macar cartofii prajiti cand ii vad pe la altii prin farfurie
Hai mai..fara scuze aici.Stiti..asta ma bucura cel mai mult pe forumul asta..ca (cel putin deocamdata...)nu am prea vazut certuri si contraziceri.Am mai intrat pe alte forumuri..fie ele si de incurajare a unei diete...frate....de nu zici ca-s apucate...numai se cearta si numai se contrazic..de te apuca lehamitea.Daca si virtual ne comportam asa...ce ne mai mira ca traim viata pe care o traim???? sa in cap.gif

multumesc Korina , esti o scumpa , cat despre certuri si etc , si eu prefer fara D.gif ma bucur ca aici pe culinar toate fetele sunt asa dragute vb ta ...fara certuri si f intelegatoare , asta ne ajuta sa ne simtim ca si acasa em_new_22.gif

#20 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 03 October 2011 - 07:16 AM

Am facut si eu ieri gogosari umpluti, am folosit carne de porc si vita si in loc de orez am ras dovlecei.
I-am pus pe doua straturi, ca pe sarmale, s-au facut foarte bine.
Sunt mai gustosi decat ardeii umpluti.

Miniaturi atașate

  • Picture_004.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi