Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Batoane energizante


4 răspunsuri la acest topic

#1 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 12 June 2012 - 07:23 AM

Batoane energizante

Tin sa mentionez ca reteta din care m-am inspirat este aici

1 cana jumatate de apa
1 ciocolata 85%
2 cani tarate ovaz
2 cani fulgi de ovaz
100 g seminte susan
100 g seminte in(asa intregi nu le-am macinat)
4 lg pudra de roscove
4 lg sirop de agave(aici depinde si de gust cat de dulce vreti)
1 lingurita pudra de scortisoara
50 g fructe goji.
Apa am pus-o la fiert si cand a inceput sa fiarba am pus patratele de ciocolata pe care le-am lasat de s-au topit.Siropul ciocolatos rezultat l-am lasat sa se raceasca bine pentru ca mi-a fost teama sa il pun fierbinte peste fulgii de ovaz ca nu cumva sa le cresc ig.
Intr-un bol am amestecat restul ingredientelor si peste ele am turnat siropul rece de ciocolata.Le-am lasat sa socializeze vreo 30 min si apoi l-am intins in tava,am taiat dreptunghiri acceptabile ca marime si le-am lasat acolo pana seara.Apoi le-am pus intr-o caserola la frigider.Sunt foarte consistente si bune la gust.Cred ca merg cu orice alt fruct uscat(caise,merisor etc).
Sper sa va placa.

Miniaturi atașate

  • batoane_energizante.jpg


#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 12 June 2012 - 08:24 AM

Se fac usor, cred ca am sa fac si eu in week end. Chiar sunt energizante, nu? Super ideea.
Inlocuind siropul de agave cu fructoza nu ies, nu?

#3 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 12 June 2012 - 08:58 PM

Cu siguranta o sa le fac si eu. Sunt bune de avut in geanta pentru o gustare neprevazuta, sau chiar la sevici.

#4 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 13 June 2012 - 01:52 AM

Foarte faine batoanele tale Cristinuta floare.gif
cu siguranta le voi face si eu !

Adeje , poti linistita sa inlocuiesti siropul de agave cu fructoza , sau daca-t ieste teama , asteapta pana le fac eu , eu voi face cu fructoza.

#5 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 13 June 2012 - 08:02 AM

Categiric merg facute si cu fructoza Adeje,poti dizolva fructoza in apa cu ciocolata si rezulta un siropel ce il poti turna peste maglavais.Eu am folosit sirop de agave ca aveam la indemana insa mai mult ca sigur ca le voi face si cu fructoza.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi