Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Cheesecake


1 răspunsuri la acest topic

#1 leylaluly

leylaluly

    Captain Cook

  • Membri
  • 231 posturi

Postat 24 February 2014 - 12:12 PM

QUOTE(adeje @ Feb 24 2014, 08:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Doamne ce bine arata! Avem reteta la index?

QUOTE(Sheng @ Feb 24 2014, 08:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Foarte bine !!!! Nu cred ca avem reteta ....Asteptam D.gif


Cheesecake

Reteta nu am luat-o de la index,am adaptat-o eu dupa o reteta de cheesecake.Daca vreti va spun cum am facut-o.Dupa aceea daca vrei sa deschizi tu Rodica topic sa o muti,ca eu nu prea ma pricep.

Blatul:
5 oua
100 gr.faina de migdala(1 plic de la Kaufland)
2 linguri tarate de ovaz
2 linguri indulcitor(puteti pune dupa gust)
esenta de vanilie
2 linguri cacao
1 praf de copt
Galbenusele se amesteca cu toate ingredientele solide si apoi cu albusurile batute spuma.Se coc intr-o forma de tort.Eu am copt in forma de silicon si se lasa in forma blatul dupa ce il coaceti.

Crema de branza am facut-o din
1 cutie branza mascarpone,
2 linguri indulcitor,coaja si zeama de lamaie,
300 gr.iaurt gras,
1 cutie smantana dulce,
1 lingura gelatina.

Am amestecat branza cu iaurtul un pic cu mixerul,am adaugat coaja si zeama de lamaie si indulcitorul.
Smantana am pus-o pe foc pana a dat in clocot.Am dat deoparte si am turnat in ea gelatina hidratata in apa,am amestecat bine si apoi am pus peste crema de branza.
Toata compozitia rezultata,care e cam moale la inceput ,am turnat-o peste blatul insiropat cu cateva linguri de cafea mai dulce si am dat la frigider peste noapte.
A doua zi era perfect inchegat.A fost tare bun.

Leyla.jpg

#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 24 February 2014 - 12:46 PM

Multumim pentru reteta Leyla. Arata foarte bine.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi