Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Fursecuri cu scortisoara


2 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 26 May 2015 - 09:44 AM

Reteta este asemanatoare cu cea de aici: http://www.culinar.r...iscuiti-sarati/ doar ca aici am pus mai mult unt pentru a fi fragede. Plus ca am lasat aluatul rulat mai inalt, fata de biscuiti pe care i-am facut mai subtiri pentru a fi crocanti.

Ingrediente pentru aproximativ 60 fursecuri(daca nu mai multe) :

4 oua mari
1 pachet de unt
1 plic praf copt
150 grame fructoza
scortisoara (2 plicuri mici, nu stiu gramajul)
faina monti 50:50 faina de grau macinis integral Dobrogea si tarate de ovaz macinate (nu imi amintesc exact cantitatea, dar se pune cat este necesar pentru o coca)


Am amestecat ingredientele pana a rezultat o coca ferma, pe care am invelit-o in folie alimentara si am lasat-o o ora la frigider.

Dupa o ora am scos-o din frigider, am impartit-o in 3 parti si am rulat-o cu sucitorul, nu foarte mult, cam 1 cm inaltime.
Am decupat formele cu un pahar dupa care am folosit o matrita de biscuiti pentru a le da un aspect amuzant.
Am pus fursecurile in tava pe hartia de copt si le-am lasat in cuptorul incins la 170 grade timp de aproximativ 10 minute.

Miniaturi atașate

  • rsz_20150523_142021.jpg


#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 26 May 2015 - 09:45 AM

Matrita este cea din poza:

Miniaturi atașate

  • 0016527_set_4_matrite_biscuiti_kitchen_craft.jpeg


#3 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 26 May 2015 - 09:48 AM

Am facut fursecurile si acum 2 ani de Craciun, insa atunci le-am facut de F2 si le-am decupat in forma de stelute si braduti.

Miniaturi atașate

  • rsz_20131230_164651.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi