Sari la conținut

Poză

Zi de nastere


68 răspunsuri la acest topic

#41 Adina_K

Adina_K

    The Black Princess

  • Membri
  • 1826 posturi
  • Gender:Female
  • Location:A cote de la vache qui rit :)

Postat 23 February 2011 - 07:23 PM

foarte frumos si colorat!



#42 Nat-Bad

Nat-Bad

    Bucataras

  • Membri
  • 65 posturi
  • Gender:Female
  • Location:capatul Continentului :)!

Postat 23 February 2011 - 07:26 PM

O poza cu cele 3 toruri uriase, facute si ele de minutele mamicutei si ale lui taticutu! :)!
- Tortul Regesc
- Tortul de smintina
- Napoleon (asa le stiu eu sub denumirea ruseasca, adica acum aici am tradus din ruseste)

Si uita-le in sectiune:

Si cam asa..

Imagini atașate

  • DSC_5763.JPG
  • DSC_5783.JPG
  • DSC_5785.JPG
  • DSC_5786.JPG

Cu drag,
Nat-Bad

#43 Nat-Bad

Nat-Bad

    Bucataras

  • Membri
  • 65 posturi
  • Gender:Female
  • Location:capatul Continentului :)!

Postat 23 February 2011 - 07:29 PM

CITAT(rym @ Feb 23 2011, 08:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Superb! foarte frumos. em_new_15.gif
Felicitari.


Mersi frumos, scumpelor pentru apreciere... Mi-e in gind sa fac mai multa decoratie pe farfurie, mai cu seama ca de putin timp am deja un set tare bunisor de Karving, insotit de un CD si o carte cu explicatii... Mai vreau inca si nu am deocamdata... nimic de la Wilton pentru decorarea torturi! Daqr, mai sper .. paote-ntr-o zi!
Cu drag,
Nat-Bad

#44 rym

rym

    D.Cantemir

  • Moderatori
  • 8774 posturi
  • Gender:Female
  • Location:israel.
  • Interests:ski nautic.

Postat 23 February 2011 - 07:34 PM

QUOTE(Nat-Bad @ Feb 23 2011, 07:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mersi frumos, scumpelor pentru apreciere... Mi-e in gind sa fac mai multa decoratie pe farfurie, mai cu seama ca de putin timp am deja un set tare bunisor de Karving, insotit de un CD si o carte cu explicatii... Mai vreau inca si nu am deocamdata... nimic de la Wilton pentru decorarea torturi! Daqr, mai sper .. paote-ntr-o zi!



tortul regesc,tortul de smantana,napoleoan? hai ca am ametit! si la cat de cremoase si bune suntttt..
cand vei avea timp-poate ne dai retetele de la torturi. D.gif



#45 Lulu

Lulu

    Master of disaster

  • Membri
  • 2397 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Romania

Postat 23 February 2011 - 07:35 PM

Deci daca nu vii cu retetele de torturi(toate trei!!!) nu mai vorbesc cu tine! tongue.gif Inca o data, bravo!

#46 droopina

droopina

    vudu? iudu! uidu! aidu!

  • Moderatori
  • 10095 posturi
  • Gender:Female
  • Location:somewhere over the rainbow...

Postat 23 February 2011 - 07:57 PM

CITAT(Nat-Bad @ Feb 23 2011, 06:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pot, sigur!

Salata "Floarea Soarelui"


Multumesc frumos si felicitari pentru rabdare si idei!
Stiu ca in salata asta poti pune orice, eram insa curioasa ce combinatie ai folosit tu.

P.S.: Nastere usoara!
Life sucks and then you die! Damn right!


#47 A_44066

A_44066

    *********

  • Membri
  • 1954 posturi

Postat 23 February 2011 - 08:18 PM


Deosebit de frumos, felicitari.
Eu m-as invita la petrecerile tale...macar la o felie de tort.
Salata con de brad din ce ai facut-o?
Question: What would it be like to feel no envy, jealousy, regret, guilt, shame, blame, or hatred?

#48 LateOctober

LateOctober

    Bucataras

  • Membri
  • 146 posturi

Postat 23 February 2011 - 08:52 PM

Super arata totul, dar nuferii aia imi plac cel mai mult!
Nota 10!

#49 Nat-Bad

Nat-Bad

    Bucataras

  • Membri
  • 65 posturi
  • Gender:Female
  • Location:capatul Continentului :)!

Postat 24 February 2011 - 12:14 AM

CITAT(LateOctober @ Feb 23 2011, 09:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Super arata totul, dar nuferii aia imi plac cel mai mult!
Nota 10!



Mersi frumos. Nuferii astea... defapt i-am gasit si sub alta denumire, le zic "Floare de lotos".
Defapt, eu, prima data i-am vazut pe aici pe undeva acum vreo 2 ani, ideea prezentata de Maya, se pare, careea ii multumesc cu aceasta ocazie.

Eu am folosit aceeasi tehnica, doar ca am inventat eu ca mi s-a aprut mai bogat asa, deci din 3 stergarele pe care, ulterior le-am suprapus unul peste altul. Cele 2 stergarele verzi sunt facuti simplu, din 2 pasi, cel de-al treilea, oranj e facut din 3 pasi, deci am mai indoiat odata si mi s-a primit mai mic un pic decit cele verzi. Un detali simplu, foarte simplu, dar cu efecte mari si oaspetii cu amintiri frumoase! :)!
Cu drag,
Nat-Bad

#50 Nat-Bad

Nat-Bad

    Bucataras

  • Membri
  • 65 posturi
  • Gender:Female
  • Location:capatul Continentului :)!

Postat 24 February 2011 - 12:31 AM

QUOTE(mireloasa @ Feb 23 2011, 08:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Deci daca nu vii cu retetele de torturi(toate trei!!!) nu mai vorbesc cu tine! tongue.gif Inca o data, bravo!



Pun neaparat si recetele de torturi, promit, poate miine, ca azi sunt deja obosita, chiar va rog sa am credeti si mi-e cam incomod sa stau la compiuter. In zilele urmatoare sper sa am deja bebe-ul in brate, asa ca, daca, eventual nu revin miine sau poimine cu recetele, fiti si voi mai rabdatoare si mai asteptati un pic. :)!
Cu drag,
Nat-Bad

#51 bellamama

bellamama

    Master of disaster

  • Membri
  • 2538 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 24 February 2011 - 04:52 PM

10 cu felicitari!
Minunat de frumos ornat, cat ai fi de satul, iti lasa gura apa, doar privind!
Bravo!

#52 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 24 February 2011 - 06:07 PM

In filmuletul acesta sunt explicatiile pentru plierea servetelului pentru a obtine floarea de lotus.
http://www.youtube.c...feature=related


#53 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 24 February 2011 - 06:08 PM

Nat-Bad, superbe bucatele tale. Cat despre prezentare ce sa mai vorbim.

#54 Luanda

Luanda

    Planetareasa

  • Membri
  • 2414 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Undeva in Africa

Postat 24 February 2011 - 07:21 PM

Nat-Bad ai un simt estetic deosebit. Mi-a placut tot si e pe gustul meu, repede si bun!

Iti fur porumbul, floarea soarelui si calele cu prima ocazie!

#55 Camarasan_39686

Camarasan_39686

    Big Chef

  • Membri
  • 890 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Ardeal

Postat 24 February 2011 - 07:40 PM

Foarte frumos, imi place tot ce ai facut! Felicitari!
dana


#56 stella

stella

    Ajutor de bagator de seama

  • Membri
  • 10123 posturi
  • Location:Europa
  • Interests:^_^ :D

Postat 24 February 2011 - 07:41 PM

Wow, in primul rand nastere usoara si BB sanatos si voios.
Apoi felicitari pentru tot, pentru idei, prezentare, organizare etc etc .
totul arata minunat. Bravo, si la cat mai multe petreceri :) groupwave.gif
Fan n_puiu for ever



#57 marinar

marinar

    Captain Cook

  • Membri
  • 450 posturi

Postat 24 February 2011 - 09:06 PM

CITAT
name='Nat-Bad' date='Feb 23 2011, 05:29 PM' post='968570']
Mersi frumos, scumpelor pentru apreciere... Mi-e in gind sa fac mai multa decoratie pe farfurie, mai cu seama ca de putin timp am deja un set tare bunisor de Karving, insotit de un CD si o carte cu explicatii... Mai vreau inca si nu am deocamdata... nimic de la Wilton pentru decorarea torturi! Daqr, mai sper .. paote-ntr-o zi!

Buna ziua!
Sunt noua si incepatoare si de mult timp privesc ceea ce faceti si de multe ori aveam nevoie de un raspun o reteta etc. dar pentru asta drebuia sa ma inscriu pe forum si cum pt mine acest lucru era ceva nou si nu stiam cu ce se mananca,am tot amanat dar mi-am luat inima in dinti si am zis trebuie sa invat si asta pentru ca imi doream asa de mult sa va felicit pt ceea ce faceti sunteti foarte talentate iar tu mai lasat cu gura cascata pt masa pe care ai pregatito iar daca gresesc cu ceva scuze de ce spun asta pt ca azi este ziua fiului meu inplineste 15 ani si as dori sa va arat tortul surpriza facut pt el de catre mine daca am gresit ca il pun aici scuze. Te felicit esti senzationala si nastere usoara.
Picture_003.jpg
Picture_007.jpg
Picture_008.jpg

#58 stella

stella

    Ajutor de bagator de seama

  • Membri
  • 10123 posturi
  • Location:Europa
  • Interests:^_^ :D

Postat 24 February 2011 - 09:45 PM

Marinar, complimente pentru tort. sunt convinsa ca fiul a fost super incantat.
Fan n_puiu for ever



#59 Lorellei

Lorellei

    Bucataras

  • Membri
  • 73 posturi
  • Gender:Female

Postat 27 February 2011 - 01:18 PM

nat bad, ai aranjat mesele senzational! Felicitari!!!!!
cum spunea cineva mai devreme, ai un simt estetic deosebit si am sa iti preiau unele idei.
Nastere usoara si un bebe sanatos em_new_23.gif


#60 Nat-Bad

Nat-Bad

    Bucataras

  • Membri
  • 65 posturi
  • Gender:Female
  • Location:capatul Continentului :)!

Postat 22 March 2011 - 03:24 PM

CITAT(Strugurel @ Feb 23 2011, 09:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Deosebit de frumos, felicitari.
Eu m-as invita la petrecerile tale...macar la o felie de tort.
Salata con de brad din ce ai facut-o?


Asadar, receta "Conului de brad":

Ingrediente:

* 300 gr. filet de pui fiert
* o ceapa mica
* 2-3 cartofi fierti
* 3-4 oua fierte
* 200 gr. cascaval
* 100 gr. purumb sau mazare din conserva
* 100 gr. migdale
* 200 gr. maioneza
* si citeva ramurele mici de brad, sau, puteti pune daca aveti - rozmarin.

Modul de preparare:

Salata se prepara din sloiuri, fiecare sloi ieste uns cu maioneza, cu exceptia celui de la urma, pe care doar se aranjeaza frumos mindalele, astfel incit, salata sa capete forma de con de brad.

1. cartoful razuit,
2.feliute de fielt de pui fiert
3. ceapa taiata marunt
4. porumbul sau mazarea din conserva (eu am pus mazare pentru ca aveam salata "Floarea Soarelui" deja cu porumb si mai aveam si "Stiulete" tot cu porumb).
5. ouale razuite
6 cascavalul razuit.

Atentie, deci, sper ca n-ati uitat ca dupa fiecare sloi urmeaza maioneza! Dati forma conului si ornati cu migdale si rozmarin sau brad, ce-aveti mai apropae!. Pofta buna!
Cu drag,
Nat-Bad



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi