Sari la conținut

Poză

Un aperitiv interesant


69 răspunsuri la acest topic

#21 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 16 April 2005 - 11:47 PM

ªi le scobesc vãrsând într-un castronel miezul

Imagini atașate

  • 107512.jpg


#22 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 16 April 2005 - 11:48 PM

Dupã care tai puþin ºi fundul

Imagini atașate

  • 107513.jpg


#23 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 16 April 2005 - 11:50 PM

ªi le pun la scurs pe un ºervet de hârtie, capacele ºi roºiile, fundurile le-am pãpat

Imagini atașate

  • 107514.jpg


#24 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 16 April 2005 - 11:50 PM

Dupã care iau brânzica aceea gen philadephia numai cã asta e una mai ordinarã cã trebuie sã economisesc dupã cheltuiala exorbitantã a roºiilor ºi mai tai ºi puþin din iarba aceea aromatã cu gust de ceapã verde, regret dar n-am nici cea mai palidã idee dacã existã în România ºi cum o cheamã, oricum n-are nici o importanþã pentru cã fiecare e liber sã punã ce vrea, mãrar, pãtrunjel sau nimic

Imagini atașate

  • 107515.jpg


#25 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 16 April 2005 - 11:51 PM

Brânzica o frec cu puþin lapte ca sã devinã un pic mai moale ºi apoi pun iarba ºi încep sã umplu roºiile

Imagini atașate

  • 107516.jpg


#26 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 16 April 2005 - 11:52 PM

Le pun capacul ºi jocurile sunt fãcute. Se papã.

Imagini atașate

  • 107517.jpg


#27 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 16 April 2005 - 11:53 PM

E o idee bunã de aperitiv ºi rãcoritoare vara mai ales, vãzând stilul în care le-au mâncat copii asearã mã gândeam sã le fac ºi la ziua lui Marco dar nu cred cã o sã am timp pentru cã iau mult timp ºi trebuie fãcute cam în ultimul moment.

Imagini atașate

  • 107518.jpg


#28 Mari-Ana

Mari-Ana

    Academic Chef

  • Membri
  • 1044 posturi
  • Location:Canada

Postat 11 May 2005 - 06:34 PM

Dana merci, de pasti asta a fost unul din aperitive, l-am botezat "boccelutze'' cu brie icon_razz.gif . excelente. Mi-am pregatit tava de muffins in ideia ca le fac mai mari, pina la urma le-am croit mai mici. Le-am umplut cu brie si boabe de cranberry din dulceata.

Intrebare: tu ai folosit cumva fructe proaspete?

Cind mai fac o sa ma orientez sa fac in perioada cind apar visinile, sa fac cu visine proaspete.
Am facut si poze cu procesul tehnologic:

Imagini atașate

  • 113396.jpg

Mari

#29 Mari-Ana

Mari-Ana

    Academic Chef

  • Membri
  • 1044 posturi
  • Location:Canada

Postat 11 May 2005 - 06:37 PM

aici apare si minuta Sophiei in timp ce se pregatea sa mai pape o boccelutza icon_razz.gif

Imagini atașate

  • 113398.jpg

Mari

#30 Mari-Ana

Mari-Ana

    Academic Chef

  • Membri
  • 1044 posturi
  • Location:Canada

Postat 11 May 2005 - 06:39 PM

si sectiunea

Imagini atașate

  • 113399.jpg

Mari

#31 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 15 May 2005 - 01:43 PM

Un alt aperitiv foarte interesant este acesta, facut foarte simplu, bun si de efect.
Se pune putin parmigiano pe o farfurie

se topeste in microunde cateva secunde, depinde de puterea pe care o are, al meu e de 750 watt si in functie de cit parmigiano am pus pe farfurie le-am tinut intre 10 si 20 de seconde, se poate insa face si intr-o tigaie pe foc mic dar eu n-am incercat

se scoate din microunde si se incepe imediat sa li se dea forma dorita, eu le-am infasurat pe conurile astea de tabla dar se pot pune si pe fundul unui castronel si face cupe cu ele
atentie ca e cam calduta

le-am lasat un pic sa se raceasca

si asa erau

le-am umplut cu un amestec de branza gen philadelphia inmuiata cu putin lapte si aromatizata cu erba cipollina si marar


erau foarte bune, nici moi nici tari, a fost un experiment pentru ca vreau sa le fac pentru ziua lui Marco.
iertati-mi greselile dar scriu in Word si mi le corecteaza in italiana
v� anticip eventuala �ntrebare, habar n-am cum ar putea ie�i �i dac� ar ie�i cu un alt tip de br�nz�

#32 Mari-Ana

Mari-Ana

    Academic Chef

  • Membri
  • 1044 posturi
  • Location:Canada

Postat 15 May 2005 - 04:12 PM

Excelenta ideia, de mult am vrut si eu sa incerc figura cu parmezan incalzit, am vazut-o mai demult la tv. Ei i-au dat forma de cosulet folosind o cescuta de cafea, iar inauntru au pus asparagus(sparanghel), putin fiert si amestecat cu sos "hollandaise". Parmezanul era razuit pe razatoarea cu gauri mari si cosuletul arata de parca era impletit, asta depinde si ce umplutura folosesti.

Ca o paranteza, Adriana arati traznet in poza, de iaca nu m-am putut abtine sa nu ti-o zic aci in vazul tuturor icon_redface.gif
Mari

#33 Anat

Anat

    Big Chef

  • Membri
  • 737 posturi
  • Location:Canada

Postat 15 May 2005 - 04:17 PM

Adriana, ce idee buna cu microundele. Eu facea asa ceva la cuptor, nu m-am gândit la mo. O sa încerc si eu, multam pupic.gif

#34 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 15 May 2005 - 05:11 PM

QUOTE(Mari-Ana)

Ca o paranteza, Adriana arati traznet in poza, de iaca nu m-am putut abtine sa nu ti-o zic aci in vazul tuturor icon_redface.gif

mersi cuscriþo pupic.gif
mãi, pânã acu mi-or zis-o numa femeile icon_rolleyes.gif

#35 Mari-Ana

Mari-Ana

    Academic Chef

  • Membri
  • 1044 posturi
  • Location:Canada

Postat 15 May 2005 - 05:19 PM

Cuscra intelege-i happy3.gif pupic.gif
Mari

#36 Pape-des-Fous

Pape-des-Fous

    Captain Cook

  • Membri
  • 319 posturi
  • Location:who the hell cares anyway?

Postat 15 May 2005 - 05:30 PM

Bai, sa ne-ntelegem..eu ti-as fi spus acelasi lucru dar:

1. Nu am dezlegare de la Mon Cher smile.gif
2. Esti femeie maritata si aveti si copil
3. Desigur, complimentele se ofera oricui, dar mi-a fost teama ca daca te complimentez de la prima discutie o sa fiu suspectat de "sindromul" barbatesc...ocular si "visceral" icon_brilsmurf.gif , pus stereotipic pe seama tutulol icon_cheers.gif barbatilor......nu-i asa?
Asa ca sa lasam femeile sa te complimenteze sau noi o putem face...in particular, sa nu intre lumea la banuieli icon_joker.gif


Arati foarte...repede, doamna..foarte repede!!! icon_wink.gif

#37 bimbo

bimbo

    Captain Cook

  • Membri
  • 219 posturi
  • Location:jp.

Postat 17 May 2006 - 04:33 PM

am vazut azi la televizor o idee interesanta de aperitiv si am si puso in practica. sper sa nu fie cu suparare daca o postez aici. am folosit 12 bucati asparagus si tot atitea de sunculita cu putina grasime,sare si piper si ulei pentru prajit.

[attachmentid=46763]IMG_0007.JPG

se infasoara asparagusul cu sunculita si se prajesc la foc iute citeva minutele pe ambele parti.

[attachmentid=46767]IMG_0008.JPG

rapid si dupa parerea mea si gustos.

[attachmentid=46768]IMG_0009.JPG

#38 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 18 May 2006 - 10:46 AM

Interesant.
Sparanghelul crud sau fiert?


#39 bimbo

bimbo

    Captain Cook

  • Membri
  • 219 posturi
  • Location:jp.

Postat 18 May 2006 - 11:08 AM

crud icon_albino.gif

#40 otilia gergely

otilia gergely

    Mamica de copii "turbo"

  • Membri
  • 1483 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Tg Mures

Postat 16 December 2006 - 06:24 PM

(Adriana Nicoleta @ Oct 20 2004, 01:24 PM)

când erau rumenite le-am scos,
cu un Prosecco alãturi sunt minunate ca aperitiv. smile.gif
Se pot pregãti înainte ºi arunca în cuptor în momentul în care sosesc oaspeþii.
Eu le mâncasem la o prietenã dar ale ei erau prãjite în ulei, le-am mai vãzut într-o revistã ºi erau puse la cuptor aºã cã le-am încercat ºi eu.


As vrea sa pregatesc acest aperitiv pentru ziua lui Robert. Te rog sa-mi spui, ce parere ai daca le pregatesc dimineata pentru dupa amiaza? (Eventual daca trebuie le reincalzzesc la micro)
Se servesc reci sau calde?
"As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
G.G. Marquez


Bucataria mea



Un vot pentru Robert - Click pe Gergely Robert



Răspunde la acest topic



  


2 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi