reteta asta o am de la o buna prietena a mea (fosta mea colega de clasa, ne-am intalnit dupa 15 ani ), cu ocazia asta o pup si-o salut, si de-abea astept sa se inregistreze si ea aici pe culinar
avem nevoie de :
4 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar
esenta de vanilie, etc.
punem compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si unsa cu faina, sau mai bine incercati cu hartie de copt (atentie la tava, tava e cea potrivita atunci cand punand compozitia in ea, trebuie s-o balanganiti in tava ca sa acopere)
ca fapt divers a mea tava are dimensiuni de 29x42
si o ungeti cu dulceata , gem, crema de ciocolata
dupa cum se vede eu am pus dulceata (am combinat de 2 feluri)... nu puneti prea putina, mai ales ca dulceata mai intra-n aluat... dar nici in disperare nu... va orientati voi
si dupa aia, incepeti sa rulati usor, ajutandu-va din cand in cand de prosopul umed... la final, dupa ce mi-au iesit okii din orbite de emotie sa nu se crape, mie mi-a iesit asa
si ultima poza dragi copii...
la incheiere vreau sa zic ca are un gust fenomenal (parerea mea), e frageda si gata... eu mor cu reteta asta de rulada de gat
Eu la ora asta in loc sa fac nani ca o fetita cuminte stau si salivez la retetele tale. Ce foame m-a luat, mama mama. Lasa ca o incerc si eu. Arata super! Felicitari. Ah! Si fursecurile alea cu soarele sunt geniale. Vai, cum arata. M-am uitat in cercurile alea pana m-au hipnotizat. Hai ca-s adormita si vb prostii. Noapte buna!