No SSO cookie

Rulada cu branza

Postat de

(0/ 0)
Rulada cu branza

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    3 oua
    5 linguri iaurt
    1/2 lingurita sare
    1/2 praf de copt
    400 g faina
    100 ml lapte
    50 ml ulei
    1 lingurita pasta de ardei
    Umplutura:
    300 g branza de vaci
    1 legatura ceapa verde
    1 ardei rosu
    100 g smantana
    sunca
  • Mod de preparare

    Mixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeste frumos. Cand este gata o rulam cu hartia de copt dupa care o lasam sa se raceasca putin.
    Intre timp pregatim umplutura: amestecam branza cu smantana, ardeiul tocat, ceapa verde tocata, sare dupa gust.
    Desfacem rulada si intindem umplutura deasupra asezam sunca si rulam din nou.
    O invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.

    http://shabbychicshop.ro/dulap-chei-perete/481-dulap-chei-perete-ghiveci-cu-flori.html

  • Mod de servire

    Rulada aperitiv cu branza se serveste rece.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2384 :: 19.67MB