No SSO cookie

Compot de pere

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      2 kg pere
      1 l apa
      400 g zahar
    • Mod de preparare

      Perele se spala, se curata de coaja,se scot semintele si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un sirop pana se leaga putin, apoi se ad auga feliile de pere si se fierb pana se inmoaie (10-15 min). Borcanele se spala si se sterilizeaza la cuptor. Se aseaza feliile de pere, apoi se adauga siropul. Se infileteaza capacul si se pun intr-o patura pana a doua zi, apoi se depoziteaza in camara.

    • Mod de servire

      Compotul de pere se mananca ca atare, se foloseste la prajituri sau salate cu fructe.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Alte reţete din subcategoriile

    Mai multe subcategorii

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2511 :: 19.65MB