No SSO cookie

Pasca cu branza de vaci

Postat de

(5/ 3)
Pasca cu branza de vaci

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg branza,
    200 g zahar,
    6 galbenusuri,
    2 lingurite de praf de copt,
    10 linguri de gris,
    2 plicuri zahar vanilat
    coaja de lamaie
    stafide
    240 g unt topit si
    albusurile.
  • Mod de preparare

    Pentru pasca cu branza de vaci se freaca branza cu zaharul si galbenusurile pana se dizolva tot zaharul, se adauga apoi praful de copt, grisul, untul, coaja de lamaie si 100g stafide.

    Albusurile se bat spuma tare dupa care se incorporeaza in compozitia de mai sus amestecand usor, de jos in sus.

    Compozitia pentru pasca se toarna intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit pentru 60-70 de minute.

  • Mod de servire

    Pasca cu branza de vaci se serveste dupa ce s-a racit pudrata cu zahar.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4572 :: 19.67MB