No SSO cookie

Ficat de porc cu ceapa

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 5 portii:
    ficat de porc - 500 g
    ceapa - 400 g
    untura/ulei - 100 g (ml)
    cartofi - 1,5 kg
    faina - 100 g
    patrunjel verde - 1 legatura
    sare si piper dupa gust
  • Mod de preparare

    Pentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Faina se cerne. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de ficat se trec prin faina, se prajesc in 50 g untura sau ulei si se scot separat. In jiul ramas se adauga 375 ml apa fiarta, sare, piper si se fierb cca 5 minute; se adauga peste bucatile de ficat. Separat, se rumeneste ceapa in 50 g untura sau ulei.

    Ficatul de porc cu ceapa se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra, garnitura de cartofi natur si ceapa.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4668 :: 19.67MB