No SSO cookie

Vitel cu orez si ciuperci

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

Alte articole recomandate

  • Ingrediente

    400 gr muschi de vitel,100 gr orez,300 gr ciuperci,1 ardei gras,100 ml vin rosu,1 ceapa, 2 linguri ulei,500 ml supa de vita,1 lingura capere,100 gr unt,1 lingurita cimbru,2 linguri parmezan,sare, piper
  • Mod de preparare

    Muschiul de vitel se spala, apoi se condimenteaza cu sare, piper si se frige la foc mare in 50 gr unt. Dupa ce s-a prajit pe toate partile, se scoate din tigaie si se tine la cald. In grasimea ramasa se adauga vinul, dupa 2 minute se adauga ardeiul gras maruntit, caperele si 100 ml supa de vita. Se lasa la fiert la foc mic, pana se ingroasa sosul. Separat se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile feliate si cimbrul. Se adauga orezul si dupa 5 minute se adauga putin cate putin supa de vita ramasa. Dupa ce orezul a fiert, se adauga untul ramas si parmezanul. Se potriveste totul la gust de sare si piper,

  • Mod de servire

    Muschiul de vitel se serveste pe pat de orez si ciuperci, stropit cu sosul de capere fierbinte.


    Alte retete culinare:


    Tocanita de pui


    Drob


    Ciorba de miel

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4611 :: 19.62MB