No SSO cookie

Bureti cu sos de usturoi

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    400 gr bureti vineciori sau iutari,
    3 linguri ulei,
    1 capatana usturoi,
    1 lamaie,
    1 legatura patrunjel,
    sare,
    piper
  • Mod de preparare

    Curatati vineciorii de frunze si pamant, spalati-i si lasati-i la scurs pe un servet. Prajiti-i intregi in ulei, pe toate partile. Scoateti-i intr-o farfurie si patrati-i la cald. Curatati usturoiul si pisati-l cat mai marunt. Amestecati-l cu zeama de lamaie, uleiul ramas, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Turnati acest amestec peste bureti si amestecati-i cu o furculita pentru a fi cuprinsi uniform de sos.
  • Mod de servire

    Serviti-i cu mamaliguta.

    Alte mancaruri cu ciuperci:

    Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor Ciulama de ciuperci
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1647 :: 19.62MB