No SSO cookie

Tocanita cu ciuperci

Postat de

(5/ 3)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      - 1 kg ciuperci proaspete champignons
      - 1 ceapa
      - 1 legatura ceapa verde
      - 1 lingurita boia de ardei
      - 2 linguri de ulei
      - 1/2 lingurita piper
      - 2 linguri de faina alba
      - 200 ml lapte
      - 1 legatura patrunjel verde
    • Mod de preparare

      Ciupercile se curata si se taie feliute. Intr-o cratita se pune uleiul, se adauga ceapa uscata taiata pestisori si ceapa verde taiata inele si se calesc la foc mic, se pune boiaua de ardei si piperul adaugandu-se apoi cipercile. Se adauga apa cat sa le acopere. Se fierb acoperite, la foc mic, circa 30 minute, pana cand se moaie ciupercile si scade apa ce o lasa Faina se amesteca cu 200 ml lapte, adaugat cate putin ca sa nu faca cocoloase, se desarta peste ciuperci, potrivind de sare. Se lasa sa fiarba cateva clocote, ca sa se lege sosul. Se ia cratita de pe foc si se adauga patrunjelul verde maruntit.

    • Mod de servire

      Tocanita de ciuperci este foarte buna cu mamaliguta.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2739 :: 19.68MB