No SSO cookie

Tocanita de ciuperci cu usturoi

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      800 gr ciuperci champignon,
      6 catei de usturoi, sare, piper,
      5 linguri de ulei.
    • Mod de preparare

      Se curata ciupercile, se spala si se taie de dimensiuni potrivite. Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile, impreuna cu sare si piper, si se lasa la calit, pana cand scad si se inmoaie. Se adauga usturoiul pisat, spalat si curatat in prealabil. La nevoie se mai completeaza cu sare si piper.
    • Mod de servire


      Se serveste calda cu mamaliguta


      Alte retete cu ciuperci pe care vi le recomandam


      Ciuperci umplute

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • Adyna_2k6

      super..si eu fac acest fel de mancare..

      2010-10-05 la 13:18
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2227 :: 19.67MB