No SSO cookie

Spaghetti Bolognese

Postat de

(5/ 3)
Spaghetti Bolognese

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 2 portii: 160g spaghetti (80g/persoana este suficient) 250g carne tocata (porc+vita) 1/2 conserva rosii cuburi in suc propriu 1 ceapa tocata marunt 1 catel de usturoi tocat marunt 1/2 pahar de vin alb sau rosu, eu am pus alb busuioc oregano rozmarin sare piper proaspat macinat 2-3 linguri ulei de masline
  • Mod de preparare

    Spaghetti Bolognese este o reteta traditionala italiana ce cunoaste o foarte larga raspandire. In mod traditional sosul se fierbe peste doua ore, dar si daca nu il lasati asa mult timp pe foc, tot gustos va fi.

    Mai intai se rumeneste ceapa in ulei de masline. Cand ceapa devine sticloasa se pune si carnea. Cand si aceasta a capatat o culoare aurie se adauga usturoiul pisat si vinul.

    Sucul de rosii se pune mai spre sfarsit, cand carne e aproape facuta. Tt atunci adaugati si mirodeniile. Mai lasati circa un sfert de ora sa clocoteasca la foc mic, timp in care fierbeti pastele.Cand toate sunt gata, spaghetti bolognese se poate servi.

  • Mod de servire

    Spaghetti Bolognese se servesc calde si cu un pahar de vin rosu alaturi.
    Sursa acestei retete este blogul Anita's Kitchen Flavors.
    Alte retete de paste recomandate:

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2089 :: 19.67MB