No SSO cookie

Ciorba de peste (crap)

Postat de

(5/ 1)
Ciorba de peste (crap)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Lista ingrediente:
    un crap de 3-4 kilograme,
    putina sare,
    o jumatate de litru bors,
    jumatate de litru de suc de rosii,
    3-4 linguri de orez alb,
    apa pentru fiert,
    3-4 morcovi,
    2-3 cepe potrivite,
    1 legatura de verdeata pentru decor,
    1 radacina de telina potrivita
    2 ardei grasi medii.
  • Mod de preparare

    Mod de preparare:
    Se spala pestele, se curata, se inlatura coada si capul care se vor folosi la ciorba de peste. Se scot branhiile de la peste. Se pune apa la fiert cu putina sare, se adauga legumele spalate si tocate foarte marunt.
    Se adauga coada si capul pestelui. Cand ochii de la peste au fiert (ies afara), se scoate pestele si se da deoparte, se adauga putin orez, se mai lasa ciorba sa fiarba, se adauga borsul si sucul de rosii. La final, inainte de servire, se adauga capul si coada pestelui, dupa care se presara putina verdeata tocata marunt (1 legatura mica).

    Pofta buna!

    http://ideidelicioase.blogspot.ro

  • Mod de servire

    Ciorba de crap se serveste calda, cu verdeata proaspat tocata pe deasupra.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1965 :: 19.67MB