Un preparat care merita incercat !
Porumbei cu arpagic caramelizatUn gust delicios, la un preparat deosebit!
Porumbei in cuib de gris cu sos de merisoareUn preparat delicios si parfumat ca o zi de toamna !!
Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspetepentru retete de primavara Un deliciu!!!
Porumbei cu sos dulce acrisor de struguriPentru porumbei cu mazare boabe trebuie alesi totdeauna numai porumbei tineri. Se curata ca si puii, se sareaza si se pun...
Porumbei cu mazare boabePentru porumbeii fripti cu unt si slanina se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul n-a fost atins de fiere, se pune...
Porumbei fripti cu unt si slaninaPentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel...
Porumbei umpluti cu carne de vitelPorumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt topit,...
Porumbei la gratar cu sos albPorumbeii se curata, se golesc de intestine si se flambeaza, apoi se pun la calit cu unt, sare, piper, o foaie de dafin si...
Porumbei paneSe curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel....
Ciulama de porumbeiPorumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati...
Friptura de porumbeiPorumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si...
Porumbei cu perePorumbeii se curata si se taie in patru, dupa care se pun la calit in untul incins. Se adauga putina slanina taiata in...
Porumbei inabusitiPorumbeii se curata, se golesc si se flambeaza, iar apoi se impaneaza cu slanina. Se pune uleiul la incins, se adauga 20 de...
Mancare de porumbeiPorumbeii se curata, se golesc de intestine, se flambeaza si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne, se...
Porumbei la gratarPorumbeii se curata si se spala. Se pun apoi la calit cu ceapa tocata si cu slanina taiata feliute. Dupa ce s-au rumenit,...
Porumbei cu ciuperciPorumbeii se curata si se spala dupa care se rumenesc in unt, impreuna cu o ceapa tocata si cu cateva bucati de slanina. Se...
Porumbei gatiti cu mazarePorumbeii se tin cu penele pe ei doua zile, atirnati la rece, dupa care se jumulesc si se trec prin flacara. Se golesc de...
Sote de porumbeiSe jumulesc porumbeii de pene, apoi se trec prin flacara si se spala cu apa rece. Se golesc de maruntaie, dupa care se taie...
Porumbei cu costita afumataSe curata porumbeii de pene, se trec prin flacara, se golesc de intestine si se spala. Se taie in patru, se sareaza si se pun...
Ostropel de porumbeiSe curata porumbeii, se impaneaza cu bucati de sardele de Lisa, spalate si curatate de oase. Se pun intr-o cratita cu unt, si...
Porumbei inabusiti cu sardele de LisaSe curata porumbeii, se umplu cu o compozitie din carne de vitel, miez de paine muiat in lapte, si ficatul de porumbel, toate...
Porumbei umplutiSe curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul nu a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de...
Porumbei fripti