bere


Aperitiv pentru bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi

detalii rețetă—

Aripioare de pui cu sos de telina

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Curatam aripioarele, le parlim la flacara aragazului, apoi le spalam si le scurgem. Le punem intr-un castron si

detalii rețetă—

Suberek

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Intr-un castron se pune faina, sarea si uleiul. Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana obtinem un

detalii rețetă—

Orez indonezian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se pune pieptul de pui la fiert. Se strecoara zeama si se utilizeaza la fierberea orezului. Se pune orezul la fiert

detalii rețetă—

Paste cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare. Dupa fierbere se scurg de apa, se

detalii rețetă—

Pernute cu branza feta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pernutele cu branza feta sunt ideale ca si aperitiv sau ca si insotitor la bere. Pentru ale pregati mai intai

detalii rețetă—

Nuci coapte in aluat condimentat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Faina si amidonul se amesteca bine cu condimentele apoi se face un amestec lipicios turnand progresiv berea putin

detalii rețetă—

Miel betiv

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Punem in cratita carnea cu toate ingredientele mai putin berea si rosiile Rosiile (rosia) tocate le punem pe

detalii rețetă—

Kebab de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incinge uscat o tigaie de teflon si se asaza mirodeniile uscate si se salta in tigaie pana incep sa elibereze

detalii rețetă—

Churros de Pescado

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se

detalii rețetă—

Budinca de clatite cu carne, branza si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pornim cu prepararea aluatului pentru clatite. Se bat ouale cu sare si ulei, se pune faina, se omogenizeaza, se

detalii rețetă—

Friptura de vacuta in sos cu bere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca 2 linguri amidon cu o lingura ulei, apoi se tavalesc bucatile de carne prin el, apoi se prajeste bine

detalii rețetă—