salata cu smantana


Salata de cartofi cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb cartofii in coaja, se curata fierbinti si se taie in rondele sau felii. Se asaza intr-un castron si cat

detalii rețetă—

Salata de castraveti cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Castravetii se curata de coaja, se taie feliute, se presara cu sare si se lasa 10-15 minute, apoi se scurg putin si

detalii rețetă—

Salata de dovlecei cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rad dovleceii de coaja, se scoate miezul cu seminte, se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba. Se scurg

detalii rețetă—

Salata verde cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte si apoi se scurg de

detalii rețetă—

Salata de cartofi cu maioneza si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in rondele.

detalii rețetă—

Salata de iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Salata se spala bine, apoi se scurge. Amestecam rosiile si ouale taiate fasii, maioneza, patrunjelul tocat

detalii rețetă—

Salata de spanac cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Spanacul si salata se taie marunt. Se amesteca apoi cu rosiile si ouale, taiate feliute si cu smantana.

detalii rețetă—

Ciorba de salata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

1. Fierbi salata cu morcovul si ceapa, iar cand legumele sunt fierte, adaugi faina diluata cu smantana, apoi 1-2

detalii rețetă—

Salata de castraveti cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca zaharul, sarea, smantana, ceapa si otetul intr-un vas mare. Se adauga castravetii taiati felii. Se lasa

detalii rețetă—

Salata de castraveti cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Castravetii se curata de coaja, se taie in felii subtiri, se sareaza si se lasa o ora. Se scurge zeama formata si

detalii rețetă—