Se fierb cartofii in coaja, se curata fierbinti si se taie in rondele sau felii. Se asaza intr-un castron si cat
detalii rețetă—Castravetii se curata de coaja, se taie feliute, se presara cu sare si se lasa 10-15 minute, apoi se scurg putin si
detalii rețetă—Se rad dovleceii de coaja, se scoate miezul cu seminte, se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba. Se scurg
detalii rețetă—Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte si apoi se scurg de
detalii rețetă—Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in rondele.
detalii rețetă—Salata se spala bine, apoi se scurge. Amestecam rosiile si ouale taiate fasii, maioneza, patrunjelul tocat
detalii rețetă—Spanacul si salata se taie marunt. Se amesteca apoi cu rosiile si ouale, taiate feliute si cu smantana.
detalii rețetă—1. Fierbi salata cu morcovul si ceapa, iar cand legumele sunt fierte, adaugi faina diluata cu smantana, apoi 1-2
detalii rețetă—Se amesteca zaharul, sarea, smantana, ceapa si otetul intr-un vas mare. Se adauga castravetii taiati felii. Se lasa
detalii rețetă—Castravetii se curata de coaja, se taie in felii subtiri, se sareaza si se lasa o ora. Se scurge zeama formata si
detalii rețetă—