tinuta


Supa de carne de vita cu ficat de pui

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se spala carnea, se taie si se pune intr-o oala, se adauga 2,5 litri de apa. In timpul fierberii se indeparteaza

detalii rețetă—

Placinte flambate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam ingredientele intr-un vas, astfel incat visinele sa nu se toceasca. Umplem placintele cu crema obtinuta

detalii rețetă—

Prajitura dulce cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam galbenusurile cu zaharul, adaugam faina amestecata cu praful de copt, scortisoara, mierea calda si spuma

detalii rețetă—

Painea episcopului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam smantana. Amestecam faina integrala cu faina alba, adaugam praful de copt

detalii rețetă—

Cosulete din ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata ardeii de cotor si seminte, dupa care se umplu cu o pasta obtinuta din amestecul celorlalte

detalii rețetă—

Tort de migdale cu crema de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Blatul Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta. Se coc doua foi

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu ienupar si rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Carnea de miel inainte de a prepara sosul trebuie sa fie tinuta in frigider. Se pregateste un sos din:

detalii rețetă—

Bomboane din fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Fructe uscate se dau prin masina de tocat. Din pasta obtinuta se modeleaza cu mainele umezite bilute cu

detalii rețetă—

Rulada de vara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

1. Se taie spanacul si patrunjelul cat mai marunt cu putinta. Se pot marunti intr-un blendar, sau da prin masina de

detalii rețetă—

Pulpa de miel umpluta cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Este ideal ca pulpa sa fie umpluta 1-2 zile in avans si tinuta la frigider. Se amesteca (eventual in

detalii rețetă—

Galuste cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Svaiterul se amesteca cu faina, grisul,ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se taie cu o lingura de masa in

detalii rețetă—

Chiftelute speciale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ceapa se inabusa in 50 g de untura si 400 ml de apa iar impreuna cu carnea se toaca marunt. Compozitia obtinuta se

detalii rețetă—