Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Limba cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece impreuna cu rasolul de vaca. Dupa ce da in clocot, se adauga

detalii rețetă—

Racitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune rasolul la fiert cu apa multa si se fierbe intr-un vas descoperit pana cand carnea se desprinde de pe os,

detalii rețetă—

Chiftele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec

detalii rețetă—

Chiftelute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea

detalii rețetă—

Limba cu sos Ragu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se

detalii rețetă—

Crochete din carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si

detalii rețetă—

Rulouri de sunca umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca cartoful, zarzavatul, mazarea fiarta si sosul alb. Se pune salata obtinuta pe feliile de sunca si se

detalii rețetă—