Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sangria - reteta originala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Sangria este o bautura traditional spaniola, pe baza de vin, foarte aromata. Foarte putina lume stie ca in reteta

detalii rețetă—

Sangria

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamaile si portocalele taiate

detalii rețetă—

Vin fiert cu scortisoara si coaja de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru vinul fiert cu scortisoara si coaja de lamaie se pun la fiert intr-un vas curat, fara miros de mancare, vin

detalii rețetă—

Vin fiert aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Vinul fiert devine mai aromat daca in compozitia lui puneti scortisoara, cuisoare, zahar, mandarina si portocala.

detalii rețetă—

Vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Coaja rasa de portocala, coaja de nuci verzi, scortisoara, nucsoara si menta se oparesc cu 200 ml vin. In restul de

detalii rețetă—

Vin fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune vinul la fiert, se adauga zaharul, scortisoara, cuisoarele, coaja rasa de lamaie si se lasa sa dea in

detalii rețetă—

Cruson

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Fructele se curata de coaja, apoi se presara cu zahar si se stropesc cu rom. Se lasa apoi la macerat 1-2 ore. 

detalii rețetă—

Oua cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se bat doua oua cu zahar, dupa gust, se adauga coniacul si vinul rosu.

detalii rețetă—

Sodou de vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe vinul impreuna cu o jumatate de lingurita de scortisoara pisata si putina coaja de lamaie. Se spumuieste

detalii rețetă—

Bauturi de vin Americano

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Bautura se pregateste in paharul musafirului, dupa ce a fost racit, in prealabil. Se toarna in el

detalii rețetă—

Vodca Martini

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Vodca si vermutul se amesteca intr-un blender (pahar amestecator) cu gheata. Apoi se strecoara in pahare de

detalii rețetă—

Coctail din vodka si vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Vermutul si vodca se amesteca intr-un shaker cu gheata maruntita. Apoi se strecoara in pahare de coctail

detalii rețetă—

Vin fiert cu scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Vinul, apa, zaharul, scortisoara si cuisoarele se amesteca. Adaugam si coaja rasa de la o jumatate de lamaie, apoi

detalii rețetă—

Caffee Frape

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se dizolva zaharul si vanilia in cafea, apoi se toarna intr-un shaker de cocktail-uri. Se adauga laptele sau frisca

detalii rețetă—