Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cirese sau visine la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata fructele, se pun in borcan, se presara zahar peste fructe si se pune apa. Se leaga borcanele si se fierb,

detalii rețetă—

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala merele, se curata si se taie bucati sau felii. Se fierb intr-o oala cojile de mere cu apa si se strecoara

detalii rețetă—

Compot de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata perele de coaja, se taie felii si li se da drumul in apa rece ca sa nu se innegreasca. Se face intr-o

detalii rețetă—

Compot de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala fructele, se taie in doua, se scot samburii si se fierb 5 minute in 600 ml apa cu zeama de lamaie. Se scot

detalii rețetă—

Compot de portocale si mandarine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala portocalele si mandarinele. Se rade coaja de la o portocala. Se curata apoi toate fructele de coaja.

detalii rețetă—

Compot de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun intr-o cratita apa cu zaharul si se lasa pe foc mic pana se topeste zaharul. Se mareste focul si se fierbe

detalii rețetă—

Compot de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata gutuile de coaja si de samburi, se taie cuburi si se pun sa fiarba intr-o oala, in 2 l de apa, cateva

detalii rețetă—

Compot de gutui si pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se face un sirop usor legat din 2 l apa, zahar, cuisoare si scortisoara. Se curata gutuile si perele, se fierb 10

detalii rețetă—

Compot de gutui si pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se face un sirop usor legat din 2 l apa, zahar, cuisoare si scortisoara. Se curata gutuile si perele, se fierb 10

detalii rețetă—

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala merele, se curata si se taie in bucati sau felii. Se fierb intr-o oala cojile de mere cu apa si se

detalii rețetă—

Compot de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata perele de coaja, se taie felii si li se da drumul in apa rece ca sa nu se innegreasca. Se face intr-o

detalii rețetă—

Compot de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala fructele, se taie in doua, se scot samburii si se fierb 5 minute in 600 ml apa cu zeama de lamaie. Se scot

detalii rețetă—

Compot de portocale si mandarine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala portocalele si mandarinele. Se rade coaja de la o portocala. Se curata apoi toate fructele de coaja.

detalii rețetă—

Compot de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas se prepara siropul, fierband zaharul cu apa. Se lasa sa se dizolve complet zaharul. Dupa ce lichidul a

detalii rețetă—