Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul de vin alb se freaca galbenusurile cu zaharul si cu fecula muiata cu putina apa rece. Se toarna incet

detalii rețetă—

Sos de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul de zmeura este o reteta de sos dulce. Pentru realizarea sosului ingredientele sunt: zmeura, zahar,

detalii rețetă—

Sos Sabayon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca galbenusurile batute cu zaharul si se pune pe bain-marie, pana se ingroasa si devine albicios. Se

detalii rețetă—

Sos de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocala pana devin spumoase, apoi se adauga vinul si zeama de

detalii rețetă—

Sos de fragi sau capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune apa cu vinul si cu zaharul sa fiarba. Se dizolva zeamilul in apa si se toarna cate putin in siropul de vin.

detalii rețetă—

Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se inmoaie amidonul in putina apa rece. Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devin ca o crema.

detalii rețetă—

Sos de fragi sau capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

se pune apa cu vinul si cu zaharul sa fiarba.Se dizolva zeamilul in apa si se toarna cate putin in siropul de

detalii rețetă—

Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se inmoaie amidonul in apa rece.Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devine o crema.Se toarna

detalii rețetă—

Sos de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocale pana devin spumoase,apoi se adauga vinul si zeama de

detalii rețetă—

Sos de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se stoarce intr-o panza 1/2 kg. de zmeura, se lasa sa se limpezeasca cu 1/4 l de vin alb. Se freaca 4 galbenusuri

detalii rețetă—

Sos spumos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pun intr-o oala mica 3 galbenusuri, se freaca cu zaharul pana se albesc. Se adauga putin cate putin amestecand

detalii rețetă—