Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta. Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii. Se prajesc bucatile...
Pui cu ciuperci si smantana
Se feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie...
Rulada de carne
Se taie rosiile in jumatate pe orizontala, se golesc de miez si se lasa sa se scurga. Se toaca maslinele, se amesteca cu...
Rosii umplute cu pasta de masline
Aceasta reteta este delicioasa. Pentru a prepara chec aperitiv cu verdeata avem nevoie de sunca, cascaval si oua.
Chec aperitiv cu verdeata
Se curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava. Separat se inmoaie felia...
Rasol de vitel in crusta picanta
Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu...
Pulpa de iepure cu ciuperci
Se curata si se zvanta bine curcanul. Se indeparteaza putin pielea de pe piept si se introduce rozmarin, maghiran si salvie....
Curcan la cuptor
Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca. Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati...
Portofele cu fasole verde
Se spala pestele si se lasa la scurs. Se amesteca pesmetul cu sare, piper si tarhon. Se pudreaza fileurile cu acest amestec....
File de cod cu tarhon
Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat. Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul...
Pastrav la gratar
1. Se amesteca faina cu sarea, se adauga margarina taiata cubulete si se framanta cu degetele pana obtii un aluat...
Placinta cu branza si spanac
Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc...
Cotlet de miel aromat1. Se curata ficatul si pipotele. Se spala si se fierb 15 minute in apa cu sare, iar apoi se scurg de zeama si se lasa la...
Drob de curcan
Se curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime. Se amesteca toate ingredientele pentru...
Pulpa de miel glasata
Se curata rasoalele de pielite si tendoane, se spala si se lasa la fiert in apa cu sare 45 de minute. Din cand in cand se...
Rasol de miel la cuptor
1. Se amesteca drojdia cu zaharul, o lingura de faina, putina apa minerala pana se formeaza un aluat, care trebuie sa stea la...
Paine cu masline
1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz...
Drob in crusta de bacon
1. Se taie ciupercile marunt si se calesc in 2 linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand...
Chec din carne de vita
1. Se amesteca drojdia cu o lingura de zahar, 2 linguri de faina si 2 de lapte pana se obtine un aluat care se lasa la loc...
Impletitura cu seminte
1. Se cerne faina intr-un castron mare. In mijlocul ei intr-o adancitura se adauga drojdia zdrobita, o lingura de zahar si...
Colacei de Paste
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane