Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Prajitura cu magiun


13 răspunsuri la acest topic

#1 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 08 June 2011 - 09:22 PM

PRAJITURA CU MAGIUN
Faza 2

In seara asta aveam chef de ceva bun.Si am facut asa:

-10 linguri faina integrala secara
-6 linguri taratze
-4 linguri fructoza
-125 grame unt
-2 oua
-1/2 plic praf de copt
-200 grame gem de caise conform Monti

Am framantat o coca din faina, unt, zaharina, oua,praf de copt,un praf de sare.Apoi am bagat aluatul intr-o punga si l-am tinut la congelator vreo 1/2 ora.

pr1.jpg
KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#2 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 08 June 2011 - 09:27 PM

Stiu ca arata oribil ca si culoare.
Am scos din congelator coca.Am dat deoparte o bucata cam cat pumnul,pe care am reintrodus-o inapoi in congelator.
Din coca scoasa am intins cu palma un fel de foaie.Se cam rupe din cauza aluatului in care predomina taratza.

Miniaturi atașate

  • pr2.jpg
  • pr3.jpg

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#3 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 08 June 2011 - 09:33 PM

Am pus foaia in tava dreptunghiulara.Peste ea se pune magiun de caise..Am scos din congelator restul de coca si am rupt bucatele mici si le-am pus peste magiun.Apoi am bagat-o la cuptor.Am tinut-o cam 30-40 min la foc moderat.Depinde de cuptor.

A fost foarte frageda si buna.A mancat toata familia.

Miniaturi atașate

  • pr4.jpg

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#4 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 08 June 2011 - 09:33 PM

Delicioasa

Miniaturi atașate

  • pr6.jpg

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#5 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 08 June 2011 - 09:34 PM

Si spre final

Miniaturi atașate

  • pr7.jpg

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#6 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 08 June 2011 - 09:35 PM

In farfurie

Miniaturi atașate

  • pr8.jpg

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#7 promonti

promonti

    Bucataras

  • Membri
  • 135 posturi

Postat 08 June 2011 - 09:39 PM

CITAT(Korinna @ Jun 8 2011, 07:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
In farfurie



Yummi, Yummi, poate peste un an ajung si eu la vreun desert groupwave.gif

#8 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 09 June 2011 - 06:57 AM

Arata foarte bine si cred ca este gustoasa, dar cred ca este pentru Faza 2.

#9 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 09 June 2011 - 07:03 AM

Da...asa e.Pentru F2.Eu i-am facut-o sotului meu si baietelului.Doar am ros un colt ..dar cand zic un colt...chiar colt...adica vreun centimetru dintr-o parte.Era foarte frageda.Ma abtin pana cand o sa pot manca si eu asa ceva.
Le-am facut lor asa cu taratze..pt ca si ei sunt destul de plinuti...insa plnageau de vreo saptamana ca vor dulce.
Asa ca am facut un compromis .....si le-am facut un dulce..cat mai dietetic.
Eu deocamdata nu mananc.. blink.gif


KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#10 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 09 June 2011 - 07:12 AM

Poate incerci sa o mai faci punand faina si tarate in cantitati egale. Poate se leaga coca. Ce fel de tarate ai pus?
Doamne ce pofta mi-ai facut!

#11 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 09 June 2011 - 12:54 PM

Am pus taratze de grau, din alea grosiere, mari.Poate din cauza asta nu s-a prea legat....dar va garantez ca dupa ce s-a racit si am taiat-o era foarte buna si frageda.Habar nu au avut "masculii" casei ca avea in ea taratze si faina de secara.
Si pe masa ca sa nu se lipeasca am presarat tot taratze.
Data viitoare o sa o fac 50-50.
KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#12 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 10 June 2011 - 01:11 PM

QUOTE(Korinna @ Jun 8 2011, 09:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
PRAJITURA CU MAGIUN
Faza 2

In seara asta aveam chef de ceva bun.Si am facut asa:

-10 linguri faina integrala secara
-6 linguri taratze
-4 linguri fructoza
-125 grame unt
-2 oua
-1/2 plic praf de copt
-200 grame gem de caise conform Monti

Am framantat o coca din faina, unt, zaharina, oua,praf de copt,un praf de sare.Apoi am bagat aluatul intr-o punga si l-am tinut la congelator vreo 1/2 ora.


Arata foarte bine em_new_12.gif

Incearca sa lasi de tot zaharina, pentru sanatate e sa in cap.gif
Fructoza e ok, dar nu mai mult de o lingura pe zi. Cei mai buni indulcitori si safe sunt: stevia si erythritol.
Citeste si tot topicul asta, daca nu l ai citit deja.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#13 flu

flu

    Captain Cook

  • Membri
  • 486 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Targu Mures

Postat 01 September 2011 - 11:34 AM

Delicioasa!!!





Editat de flu, 01 September 2011 - 11:35 AM.


#14 Flory28

Flory28

    Big Chef

  • Membri
  • 899 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bologna

Postat 01 September 2011 - 01:33 PM

Fetelor arata foarte bine prajiturile voastre...imi aduc aminte de copilarie de prajitura cu gem de prune.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi