decoratii de tort mai simple
Deschis de
Yandira
, May 21 2004 05:06 PM
2612 răspunsuri la acest topic
Postat 25 May 2004 - 01:34 AM
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you."
William Arthur Ward
William Arthur Ward
Postat 25 May 2004 - 01:37 AM
IN ACELASI FEL SE FACE UN ALT DESIGN DAR DIN CIOCOLATA(SE AMESTECA CIOCOLATA IN FONDANTUL DE BAZA)SI IL SUPRAPUNEM CELUILALT
[addsig]
[addsig]
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you."
William Arthur Ward
William Arthur Ward
Postat 25 May 2004 - 01:39 AM
William Arthur Ward
William Arthur Ward
Postat 25 May 2004 - 01:41 AM
SE LIPESC MICI INIMIOARE DIN FONDANT, ALTERNANDU-SE CULORILE CA SA FIE SIMETRICE
[addsig]
[addsig]
William Arthur Ward
William Arthur Ward
Postat 25 May 2004 - 01:42 AM
SE PUNE O FLOARE NATURALA IN MIJLOCUL TORTULUI SI REZULTATUL FINAL ESTE ACESTA
[addsig]
[addsig]
William Arthur Ward
William Arthur Ward
Guest_Anonymous_*
Postat 25 May 2004 - 09:35 AM
Si cam asa arata in final...
Crema folosita la decorurile albe se prepara astfel:
-1 albus de ou batut (tare)
-1/4 lingurita suc de lamiie
-4dl zahar pudra
Consistenta acestei creme este f. importanta pt. reusita decorurilor. Albusul de ou se bate la mixer cu sucul de lamiie si adaugindu-se putin cite putin, zaharul pudra. Crema e gata in cca. 10 ' la mixer.
[addsig]

Crema folosita la decorurile albe se prepara astfel:
-1 albus de ou batut (tare)
-1/4 lingurita suc de lamiie
-4dl zahar pudra
Consistenta acestei creme este f. importanta pt. reusita decorurilor. Albusul de ou se bate la mixer cu sucul de lamiie si adaugindu-se putin cite putin, zaharul pudra. Crema e gata in cca. 10 ' la mixer.
[addsig]
Guest_Anonymous_*
Postat 25 May 2004 - 09:39 AM
Pe 2004-05-25 10:35, Adriana Nicoleta a scris:
Asta e tortul pe care l-am facut simbata pentru ziua lui Marco.
Nu e nici pe departe frumos ca cele din pozele voastre dar e facut integral cu minutele noastre.
Bravo!!! Arata perfect si cred ca a fost delicios...

Ai folosit jeleuri pt. decorarea tortului sau marzipan?

[addsig]
Postat 25 May 2004 - 09:52 AM
Omuletul si uneltele sunt facute cu martipan, pietrele sunt din zahar brun, cuiele sunt cuisoare, pietrele de pe margini sunt un fel de jeleuri iar covorul alb este din pasta de zahar, tura asta am cumparat-o gata facuta si numai am intins-o si pus-o deasupra.
[addsig]
[addsig]
Răspunde la acest topic

0 utilizatori citesc acest topic
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi