Sari la conținut

Poză

Brabantse worstenbroodjes


23 răspunsuri la acest topic

#21 geladumi

geladumi

    Academic Chef

  • Culinareasa lunii
  • 1252 posturi

Postat 13 November 2011 - 09:19 PM

Imi pare rau, dar cred ca eu le-am facut prima, tongue.gif dar am pierdut topicul si nu am stiut unde sa le mai postez;le-am pus pe la copturi, cred, uite dovada, acum am redescoperit topicul. puteam sa caut eu mult si bine un nume romanesc sa postez dovada, el era strainez , hi, hi ! Dadusem cautare cu diverse nume, cornuri, bla, bla...
Am vb. mult in seara asta...iata-le si pe ale mele umplute cu carne de pui fiindca aveam tocatura de porc cu sarmale la ora aia...si da, le-am condimentat mult cu condimente de-alea buneMucho, mucho, parca erau ale mele si am dat micul prin boia ca sa se vada bine cand tai cornuletul , super bune au fost, am luat si la munca si le-au placut tuturor colegelor! La mine sigur se repeta!
Picture_735.jpg


Si special am pastrat unul ca sa vad cum se comporta dupa mai mult timp...aici e a treia zi, practic, le facusem luni seara, sa zicem si l-am taiat miercuri dimi, cam asa...
Picture_760.jpg
Sunt minunate si seara, cu iaurt si dimineata si la pachet, la gustare...multumesc frumos, apetitto!

Imagini atașate

  • Picture_740.jpg

Editat de geladumi, 13 November 2011 - 09:23 PM.


#22 geladumi

geladumi

    Academic Chef

  • Culinareasa lunii
  • 1252 posturi

Postat 13 November 2011 - 09:28 PM

Ce m-am enervat ca imi intrase o poza cu dovleac pe acolo si nu stiam cum a ajuns...am editat si de nervi nici nu am mai spus de ce, scuze, va rog, sunt obosita!
Si doream sa pun poza asta cu iaurtul de casa, cornuri de casa, masa sanatoasa., ce mai..dar nu am nimerit-o!
poate acum reusesc!
Picture_750.jpg

#23 Aylia

Aylia

    micro Bucatar

  • Membri
  • 1 posturi

Postat 26 February 2014 - 09:09 PM

Buna . Am incercat reteta dar nu inteleg de ce in interior ,in jurul carnii s-a format un fel de invelis moale si s-au cam intarit?

#24 apetito

apetito

    Master of disaster

  • Membri
  • 5450 posturi
  • Location:De Nederlands

Postat 27 February 2014 - 12:05 AM

invelishul moale e din aluat? e crud?
daca e asa, e din cauza aburului care iese din umplutura, la mine se si mai subtia si impingea aluatul in sus, dar nu mereu
e important sa nu fie coapte la temperaturi ff rudicate, eu las cuptorul la 160°C - cuptor electric cu ventilator. la unul cu gaz merge la flacara medie




geniul e ereditar, secretul artei este exercitiul.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi