No SSO cookie

Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

Postat de

(5/ 2)
Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    2 bucati piept pui 50 g unt 1 lingura faina 50 ml lapte dulce 150 ml smantana 4 catei usturoi sare piper patrunjel proaspat ulei ptr prajit pieptul de pui
  • Mod de preparare

    Pentru piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel am spalat carnea de pui, am uscat-o bine cu servete, si am taiat-o bucati potrivite (nu foarte mici). Am sarat si piperat bucatile de piept si le-am lasat sa se odihneasca vre-o ora in frigider. Dupa 1 ora, am prajit pieptul in ulei incins, iar cand a fost gata, l-am scos si l-am tinut la cald pana am pregatit sosul.

    Am topit untul pe foc mic. Am adaugat o lingura de faina si am amestecat rapid. Am stins cu putin lapte dulce si cu smantana. Daca sosul este prea gros, se mai dilueaza cu putin lapte dulce. Am sarat si piperat, am adaugat usturoiul pisat, si am lasat cateva minute, la foc mic.

    Bucatile de piept de pui prajit le-am pus intr-un vas de yena, peste carne am adaugat sosul de smantana. Am dat la cuptor pentru cca 20 minute. Apoi am adaugat patrunjelul verde tocat marunt si am mai dat la cuptor 5 min. Am pus apoi 1 lingura delikat si am mai lasat inca vreo 5 minute.

  • Mod de servire

    Pieptul de pui in sos de smantana am servit cu sos si mamaliguta fierbinte!


    Sursa acestei retete este blogul culinar Simona's World.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2464 :: 19.67MB