Bucură-te în fiecare zi de gustul supelor proaspete cu noul Soup Maker

(0)
postat de


Mese sănătoase la fiecare prânz – da, acum e mult mai simpul cu noul aparatul Soup Maker, lansat de curând de compania britanică Morphy Richards. Poți pregăti cu ușurință zi de zi supe proaspete, după rețetele clasice, preferate de  întreaga familie în maxim 28 de minute.


Aparatul Sauté & Soup pregătește rapid supe clasice, cu bucăți de îngrediente (Chunky) sau cremă (Smooth), în aproximativ 21 de minute, precum și smoothie-uri delicioase în doar 2 minute, cu efort minim. Mai mult, Soup Maker-ul  are funcția de blend pentru pasare suplimentară pentru cele mai fine texturi. Soup Maker Sautée & Soup are funcția specială și poate sota ceapă, bacon și alte ingrediente pentru un plus de aromă în același vas în care pregătește supa.


Aparatul vine cu un set de rețete special create, iar mai multe idei de supa zilei sunt disponibile în secțiunea de inspirație din site-ul companiei.


Supa cremă de legume este o alegere clasică pentru meniurile săptămânale – îți arătăm în continuare o rețetă simplă, pregătită integral de Soup Maker într-un singur vas cât timp te poți ocupa de alte activități sau te poți bucura de o binemeritată pauză.
În funcție de câți pofticioși se adună în jurul mesei, supa poate fi pregătită în gramaje pentru maxim  4 persoane. Mai jos ingredientele pentru 4 porții hrănitoare de supa

...
zilei:


- 100g telina

- 150g morcov

- 100g ceapa rosie

- 70g pastarnac

- 150g cartofi albi

- 130g ardei rosu si galben

 - 1l supa de legume

- 2 lingurite sare

- 1 lingurita piper

 - 1 lingurita cimbru


Mod de pregătire:

Spală și taie legumele cubulețe.

Adaugă-le pe toate în vas și acoperă cu supă de legume (bază) sau apă până la nivelul maxim.

Adaugă un vârf de amestec de ierburi și condimentați cu sare și piper, după gust.

Selectează funcția Smooth pentru supă cremă.

Când este gata, turnați direct din vas în boluri.


 

 

Este ușor să adaptezi orice rețetă de supă pe care obișnuiai să o pregătești la aragaz și apoi să o pasezi la blender, după caz. Trebuie să ții cont de câteva elemente pentru o supă aburindă, numai bună de savurat de întreaga familie:


Taie legumele în bucățele

Pune legumele tocate în aparat până la nivelul minimum.

Adaugă carne (în funcție de preferințe și poftă) doar prefiartă

Condimentează după gust

Adaugă apă sau bază de legume/ de pui pentru un gust mai intens până la nivelul maxim al aparatului indicat și în interiorul Soup Maker-ului.

Selectează funcția Chunky pentru supe clare cu bucăți de ingrediente

Selectează funcția Smooth pentru supe creme

Ai la dispoziție funcția de blend pentru pasare manuală suplimentară.

Funcția Juice este destinată smoothie-urilor.


Poți alege din alte 3 variante de Soup Maker cu o capacitate diferită și funcții cheie – Soup Maker Compact pentru 2 porții, Perfect Soup cu cântat integrat sau Total Control cu peste 9 funcții!


Lider pe piața din Marea Britanie pe categoria de Soup Maker, Morphy Richards oferă spre vânzare consumatorilor români produsele atât direct, pe site-ul brandului www.morphyrichards.ro, în secțiunea Soup Maker, cât și la parteneri (Altex, Flanco și Emag). 

Alte articole cu:
supa