Limba se spala bine, se freaca energic cu o perie si se opareste. Se pune la fiert in apa rece cu sare si se spumeaza ori de...
Limba cu ciuperci si sos de rosiiLimba se spala si se fierbe putin intr-un vas, la foc potrivit, pana cand se inmoaie si se poate curata de pielita. Dupa ce...
Limba de porc cu maslineCapul de porc se spala bine, apoi se opareste si se spala din nou. Se indeparteaza ratul. Limba se fierbe intreaga si apoi se...
Piftie din cap de porcCapul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert...
Bors din cap de mielSe fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar...
Oua in aspicPunem la fiert inima, limba, maruntaiele, aproximativ 1, 5 ore la foc mic impreuna cu o lingura de sare. Plamanul il fierbem...
Caltabos cu ficat si plamanConopida se fierbe si se desface buchetele. Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se...
Conopida italieneascaPun limba la fiert , dupa care o curat de pielita , tai morcovul rondele, ciupercile felii mari pe lung. Intr-un vas (eu pana...
Limba cu ciuperciLimba de vita se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala...
LIMBA CU MARARLimba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala...
LIMBA CU SOS MADERALimba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou. Telina, morcovii si ceapa se curata, se spala si se...
LIMBA CU SOS PICANTLimba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala...
Limba cu sos maderaSpala limba in apa rece ,curat-o de pielite,si freac-o cu malai pentru a o curata de toxinele din pori.Pune-o la fiert in apa...
Limba cu maslineSe freaca bucatile de limba cu malai, pana se mai decojesc putin. Se pun la fiert timp de 2 ore. Dupa cca. 1 ora se agauga 1...
Mancare de masline cu limbaSe fierbe o limba de vitel. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un rantas din o jumatate lingura de unt si...
Risotto cu limbaSe fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se spala...
Salata germanaZarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se stinge cu...
Limba cu sos RaguSe spala bine limba, se freaca cu sare, se clateste din nou si se pune la fiert cu 5 l apa si zarzavatul curatat. Cand este...
Supa de limba de vitaSe inabusa in ulei cepele taiate marunt. Se adauga faina si se stinge cu zeama in care a fiert limba. Se lasa sa dea citeva...
Limba cu masline si lamiieSe fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua cepe si putin piper. Cind este fiarta se taie felii si se pune pe un...
Limba cu sos RemuladLimba spalata se fierbe in apa cu sare, se curata de pielita si se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii subtiri. Orezul...
Budinca de limba cu orez si mazareLimba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita cu zarzavat de supa si sare. Din zeama in care a fiert limba se poate...
Limba cu castravecioriSe taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa citeva clocote,...
Supa ungureascaSe spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun...
Limba de porc inabusitaSe spala limba in citeva ape, se rade cu cutitul si se indeparteaza gitlejul, se asaza in cratita cu apa rece si se pune la...
Limba fiartaLimba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si...
Limba cu sos de rosiiSe spala limba in citeva ape, se rade cu cutitul si se indeparteaza gitlejul, se asaza in cratita cu apa rece si se pune la...
Limba in sos de smintinaLimba se tine in apa rece 1-2 ore inainte de a se incepe prepararea, pentru a-i scoate tot singele. Se pune apoi la fiert in...
Limba cu masline in sos de vinLimba fiarta si curatata se taie in bucati, se tavaleste fiecare bucata in faina, apoi in ou batut si in pesmet Se prajeste...
Limba in pesmetLimba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca. Se taie felii, se asaza...
Limba cu smintinaSe fierbe limba si se taie in bucati de grosimea unui deget. Intr-o cratita se pune untdelemn in care se prajeste ceapa rasa,...
Limba in sos de smantanaSe fierbe limba, se curata si se asaza intr-o cratita peste un strat de slanina afumata, ceapa taiata felii subtiri, morcovul...
Limba cu sos de vinSe spala limba bine in mai multe ape si se fierbe pe jumatate. Se curata de pielite, taind grasimea si carnea dinspre gitlej,...
Limba umplutaSe fierbe limba inabusit, cu putina apa, aproximativ 2 ore la foc redus. Se scurge bine de apa si se pune intr-o cratita cu...
Limba inabusitaSe prepara un sos alb dintr-o lingurita unt, faina si apa. Se fierbe pina devine gros ca o smintina. Se amesteca limba...
Orez cu limbaLimba fiarta se lasa sa se raceasca, se taie felii si se presara cu putin piper. Se asaza apoi feliile de limba intr-o...
Limba cu maslineLimba se spala in citeva ape si se tine in apa rece cel putin 1 ora. Se scoate apoi, se asaza in cratita, se toarna apa calda...
Limba rasolLimba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in...
Limba cu maionezaSe spala bine limba, de mai multe ori, in apa calda, frecind-o cu malai, pentru a inlatura orice murdarie care se gaseste...
Supa de limba