Se curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc,...
Muschi de vaca umplutSe face o tocatura din carne de porc si slanina proaspata. Se trece de 2 ori prin masina de tocat. Se adauga un ou, sare, un...
Curcan umplut cu castaneSe alege o bucata de carne de vitel de la piept. Se scot coastele cu grija, ca sa nu se ffarme carnea, tragandu-le pe rand pe...
Piept de vitel umplutSe amesteca cele doua ingrediente intr- un shaker cu gheata si se toarna intr-un pahar umplut cu cuburi de gheata. Se toarna...
Sierra SunriseSe scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol. Apoi, se taie fileul in...
Cotlet de miel umplutSe curata un crap de 1-2 kg si se sareaza. Se rumenesc in untdelemn 2 cepe taiate marunt cu o jumatate ceasca de orez spalat....
Crap umplut cu orezSe prajesc hamburgerii si ceapa. Se scurg de ulei, se adauga varza si se lasa la foc. Se taie aluatul felii si se ruleaza...
RunzaSe curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in...
Purcel umplutToate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte marunt. Se...
Pui umplut la sarePieptul de curcan se taie in doua parti egale, se bate cu ciocanul de snitele si se asaza peste ele legumele taiate impreuna...
Curcan umplut cu legumeSe freaca untul spuma, se adauga chifla inmuiata in lapte si bine zdrobita, oul, patrunjelul tocat, o ceapa rasa. Ficatul se...
Ficat umplut cu slanina si condimenteSe spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata. Carnea se spala, se sterge si se cresteaza adinc pe mijloc. Se...
Piept de pui umplut cu cascaval si suncaSe spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple...
Piept de pui umplut cu pruneCarnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si se prajesc...
Piept de vitel umplutCrapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt,...
Crap umplut cu ciuperci si orezSe curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se...
Crap umplut cu ciuperci si nucsoaraSe taie prazul curatat in bucati lungi de 6-7 cm si se oparesc in apa clocotita. Se scoate mijlocul firelor de praz. Orezul...
Praz umplut cu orezCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu miezul de piine muiat in apa si cu o ceapa cruda. Se pune intr-un castron si se...
Praz umplut cu carneArdeii spalati, curatati si scursi de apa, se pun intr-un vas (lighean). Pe o coala mare de hirtie sau in alt vas se amesteca...
Ardei pentru umplutMarul si para se curata de coaja, de casuta de simburi si se taie cuburi mici. Prunele si piersicile se curata de pielita, de...
Pepene galben umplutUmplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata fin, se amesteca cu miez de franzela muiat in lapte si stors, piper,...
Crap umplut cu ciuperciPorumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca. Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa,...
Porumbel umplutSe amesteca brinza cu oul si ciupercile si se condimenteaza dupa gust. Amestecul se introduce in pestele condimentat, ce a...
Pastrav umplutOuale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita, sare, piper,...
Oua umplute cu sos de rosiiSe prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare,...
Piept de vitel umplutSe amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea inmuiata si stoarsa, piper, sare si boia dupa gust pina...
Rulou de pui umplutSe fierb ouale tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si se trece prin sita sau se...
Oua umplute cu ficatIntr-un pahar inalt umplut cu gheata se amesteca toate ingredientele "spirtoase" dupa care se adauga limonada si putina coca...
Long Island Ice TeaPestele se curata si se tapeteaza cu sare. Se curata ceapa si se taie cubulete cit mai mici, dupa care se caleste in ulei cu...
Peste umplut cu ceapa si icreSe taie pieptul de gaina in felii si apoi se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota, miezul de franzela muiat in lapte si...
Piept de gaina umplutPestele se curata, se spala si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Apoi se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa...
Crap umplut cu nuciPestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate...
Peste umplut cu ciuperciSe prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in...
Pui umplutCarnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se...
Snitel de vaca umplut, cu macaroane si suncaSe toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi...
Pui umplut cu tocatura si ciuperciSe fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu...
Albus umplut cu brinza de vaci si ficat de pasareSe prepara repede (ca sa nu se topeasca untul) o coca din unt, smintina si faina. Se formeaza ca o caramida si se pune la...
Strudel umplut cu cartofi (garnitura penru fripturi)Se curata bucata de muschi de pielite si se aplatizeaza cu cutitul, apoi se bate putin cu ciocanul de snitele. Separat, se...
Muschi umplutSe taie pipota in cuburi mici , daca sint mai multe se trec prin masina de tocat. Se toaca ceapa marunt si impreuna cu pipota...
Pui umplut cu orezSe incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete, se adauga costita, ceapa, nuca,...
Pui umplutSe alege carne de la piept. Se scot coastele cu grija si, cu un cutit foarte bine ascutit, se desparte carnea pe trei...
Piept de minzat umplutSe spala bine ardeii, se curata de cotoare si lamelele albe, se oparesc 2 minute in apa clocotita si putin sarata, apoi se...
Ardei pentru umplut