amidon


Tortulete ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faina se cerne impreuna cu cacaua, amidonul, sarea si praful de copt. Cafeaua, uleiul si mierea se amesteca

detalii rețetă—

Margheritine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Din faina, amidon, zahar, 3 galbenusuri, praful de sare, coaja de lamaie si untul moale am facut un aluat pe care

detalii rețetă—

Mousselina de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pulpa de caise zdrobite si laptele se pun pe foc intr-o craticioara, la incalzit. Zaharul se mixeaza cu

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu iaurt si visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Blatul: se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu albusurile, faina, amidonul,

detalii rețetă—

Tort Foret noire (Tort Padurea Neagra)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Blatul : Se bat bine galbenusurile cu zaharul, se incorporeaza faina, cacaoa si amidonul care au fost cernute

detalii rețetă—

Tort vitraliu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

1)Mousse de lamaie Se pune la fiert laptele. Intre timp, se amesteca amidonul cu zaharul si se adauga

detalii rețetă—

Supa crema de ciupercute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se inabusa nitel ceapa, se adaoga apoi peste ea ciupercutele taiate(se pastreaza citeva la decor), cu 50 ml lapte

detalii rețetă—

Prajitura cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

1.Se amesteca untul cu 80 g zahar,zaharul vanilat,sarea,martipanul faramitat si ouale. 2.Se amesteca

detalii rețetă—

Prajitura cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Blatul Se bat albusurile cu vanilia. Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de

detalii rețetă—

Prajitura Saint-Honore (sau Ariciul)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Foile pentru prajitura Saint-Honore se fac din 350 g alune, 350 g zahar pudra, 10 albusuri, 2 lingurite de amidon.

detalii rețetă—

Prajitura Roza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de

detalii rețetă—

Fursecuri cu amidon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru fursecurie cu amidon aveti nevoie de 300 g faina, 300 g amidon, 300 g unt sau margarina.

detalii rețetă—