Faina se cerne impreuna cu cacaua, amidonul, sarea si praful de copt. Cafeaua, uleiul si mierea se amesteca
detalii rețetă—Din faina, amidon, zahar, 3 galbenusuri, praful de sare, coaja de lamaie si untul moale am facut un aluat pe care
detalii rețetă—Pulpa de caise zdrobite si laptele se pun pe foc intr-o craticioara, la incalzit. Zaharul se mixeaza cu
detalii rețetă—Blatul: se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu albusurile, faina, amidonul,
detalii rețetă—Blatul : Se bat bine galbenusurile cu zaharul, se incorporeaza faina, cacaoa si amidonul care au fost cernute
detalii rețetă—1)Mousse de lamaie Se pune la fiert laptele. Intre timp, se amesteca amidonul cu zaharul si se adauga
detalii rețetă—Se inabusa nitel ceapa, se adaoga apoi peste ea ciupercutele taiate(se pastreaza citeva la decor), cu 50 ml lapte
detalii rețetă—1.Se amesteca untul cu 80 g zahar,zaharul vanilat,sarea,martipanul faramitat si ouale. 2.Se amesteca
detalii rețetă—Blatul Se bat albusurile cu vanilia. Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de
detalii rețetă—Foile pentru prajitura Saint-Honore se fac din 350 g alune, 350 g zahar pudra, 10 albusuri, 2 lingurite de amidon.
detalii rețetă—Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de
detalii rețetă—Pentru fursecurie cu amidon aveti nevoie de 300 g faina, 300 g amidon, 300 g unt sau margarina.
detalii rețetă—